Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Acțiune de consultare a pieței pentru achiziția de rame electrice pe hidrogen (RE-H)

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a publicat un anunț de consultare a pieței în platforma de achiziții publice SEAP, în vederea achiziției a 12 rame electrice cu hidrogen pentru lung parcurs (H-EMU) destinată transportului feroviar de călători din România. De asemenea, obiectivul conține și o cotație pentru serviciile de mentenanță și alimentare cu hidrogen, necesare funcționării acestora.

Achiziția va fi finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Acțiunea de consultare a pieței se va încheia pe data de 22 februarie pentru a se obține elemente suplimentare necesare actualizării documentației de atribuire. De asemenea, include și termenul de livrare pentru primul tren, chiar pentru întreaga cantitate, de la semnarea contractului, condițiile de accesibilitate a persoanelor cu mobilitate redusă, precum și elemente privind amplasarea depourilor de mentenanță și a stațiilor de alimentare cu hidrogen.

Operatorii economici interesați pot transmite răspunsurile / propunerile justificate online, tot așa cum și orice sugestie pe adresa de e-mail: office@arf.gov.ro până pe data de 20 februarie. Procesul de consultare, ARF va relansa procedura de achiziție a ramelor electrice cu hidrogen în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Articole similare

Ad