Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit Logistica 2023: 4 soluții performante își dispută premiile de inovație Tranzit

Ediția din acest an a premiilor de inovație în transport și logistică oferite de revista Tranzit reunește 4 concurenți redutabili: Smart Touch Technologies, cu sistemul Apollo, Simplify by KLG, Trans.eu, cu platforma Private Freight Exchange (PFX), și Senior Software, care propune o soluție complexă de automatizare a proceselor din cadrul companiilor de distribuție și logistică.

Apollo, oferit de Smart Touch Technologies, este o platformă SaaS self serving, no code, care a fost dezvoltată pentru a procesa inteligent fluxuri multiple de documente diferite. Dotată cu Inteligență Artificială și funcționalități de Machine Learning, platforma automatizează procesele și procedurile ce implică orice tip de document, indiferent că vorbim despre emitere, procesare sau recepție.

Simplify by KLG reprezintă un ecosistem de business centrat pe e-commerce, fiind o soluție integrată eficientă de e-fulfillment pentru magazinele online.

Soluția PFX, dezvoltată de Trans.eu, se adresează în special caselor de expediții, operatorilor de logistică și transportatorilor, contribuind la optimizarea și eficientizarea proceselor de lucru. Pe scurt, în PFX se publică oferta de marfă către propria bază de transportatori de încredere, dedicați rutei/relației selectate, iar procesul de negociere se realizează direct în messenger-ul integrat.

Concursul este deschis pentru orice furnizor de produse și servicii dedicate segmentelor de transport, logistică și retail. Soluția poate fi nouă sau doar una actualizată, însă nu mai veche de 12 luni.

Juriul punctează gradul de inovație (dacă acesta este primul sistem de pe piață care îndeplinește o anumită sarcină sau, în cazul în care nu e primul, dacă oferă instrumente noi, menite să crească eficiența operațională), gradul de creștere a eficienței/productivității, prețul de achiziție/investiție în raport cu perioada de amortizare, ușurința de implementare/utilizare, dacă sunt necesare investiții suplimentare în formare, instrumente etc. și impactul asupra mediului. În afară de reprezentanții revistei Tranzit, din juriu mai fac parte reprezentanții unor retaileri (Adrian Drăgănescu – Mega Image), transportatori (Loredana Apreutese – Internațional Alexander, Alexandru Borza – H.Essers, Mircea Vlah și Bogdan Dragomir – Step One), logisticieni (Alexandru Catană – Quehenberger și George Ilie – IB Cargo),  producători (Anișoara Cioroba – Cris-Tim și Andrei Bulgaru – Unilever) și un curier (Cornel Morcov – FAN Courier).

Câștigătorul va fi anunțat în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor de eficiență Tranzit, acordate în cadrul Galei de Logistică care va avea loc pe 23 martie, la Club Imperial One din București.

Articole similare

Ad