Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck & Bus Group: crestere cu 30% a vanzarilor in 2015

MHS Truck & Bus Group Romania a inregistrat in 2015 o crestere in vanzari de 30% si o cifra de afaceri consolidata de 104 milioane de euro. Anul trecut a reprezentat un an de crestere si pentru celelalte afaceri ale MHS Holding: Automobile Bavaria Group Romania si Schmidt Gruppe Deutschland.
Cea mai mare crestere in vanzari s-a remarcat in segmentul autotractoarelor. Opt flote de peste 20 de unitati fiecare au fost livrate in 2015, cel mai solicitat model fiind MAN TGX.
 

In 2015 a fost inregistrata o crestere de 12% a vanzarilor de piese de schimb, respectiv de 10% a numarului de ore de manopera service facturate. De asemenea a crescut si vanzarea serviciilor de telematica.
Incepand cu iulie 2015, reteaua de service MAN a fost unita intr-o singura companie, MHS Truck Service, care detine opt locatii in tara: Bucuresti – Militari & Otopeni, Brasov, Cluj, Sibiu, Constanta, Timisoara si Bacau. In acest fel, clientii beneficiaza de conditii contractuale unitare si procese de lucru simplificate, in toate aceste locatii, plus asistenta service si prin cei cinci parteneri de service ai grupului din Iasi, Piatra Neamt, Slatina, Baia Mare si Oradea.
Una dintre prioritatile MHS Truck & Bus Group este asigurarea unor servicii de foarte buna calitate, drept pentru care organizeza in mod constant cursuri de specializare pentru tehnicienii de service MAN din Romania, utilizand avantajul celor doua centre de perfectionare din Bucuresti si Sibiu, dotate si organizate la un inalt nivel tehnologic. Cursurile se organizeaza conform conceptelor MAN Academy si standardelor MAN, fiind disponibile atat pentru personalul de vanzari, cat si pentru personalul After Sales.
Centrele de training ofera servicii ProfiDrive pentru toti clientii, asigurand soferilor acestora cursuri in vederea insusirii unui mod de condus economic si eficient. In 2015, numarul trainerilor MAN ProfiDrive a fost dublat, raspunzand cererii in crestere a pietei.
Departamentul de training al MHS Truck & Bus Group a dezvoltat un program de instruire pentru tineri, oferindu-le posibilitatea de a primi cea mai buna pregatire in cadrul unui sistem atractiv de Internship. Bazele programului au fost puse acum patru ani si ofera posibilitatea cursantilor de a deveni specialisti in domenile mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie.
Miloš Vujanovi?, CEO al MHS Truck & Bus Group, a declarat ca in 2016 compania isi va concentra atentia, in principal, pe mentinerea calitatii serviciilor After Sales – activitatile de service din fiecare locatie MHS Truck & Bus Group si serviciile MAN Solutions disponibile pentru Romania: MAN TeleMatics, MAN ProfiDrive Training, Mobile 24h service.
MHS Truck & Bus Group prognozeaza pentru 2016 o crestere cu 10% a vanzarilor de camioane noi, precum si a cifrei de afaceri consolidata.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Articole similare

Ad