Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF își extinde gama de construcții XD și XF

DAF își extinde gama XD și XF cu noi versiuni, majoritatea destinate sectorului construcțiilor, inclusiv platforme cu punți cu axă în tandem și versiuni 4×2 ale modelelor XDC și XFC.

La lansarea modelului XD în septembrie 2022, DAF Trucks a anunțat că versiunile destinate sectorului construcțiilor se vor numi XDC. Gama XF va fi tratată în același mod și, prin urmare, se va numi, de asemenea, XFC pentru construcții. Vehiculele se disting printr-o grilă neagră proeminentă, o bară de protecție robustă din oțel, o placă de protecție a radiatorului din oțel și două faruri de ceață cu LED încastrate în bara de protecție. XDC și XFC au fost comercializate inițial ca 8×4 și 6×4, dar acum sunt disponibile și ca 4×2.

DAF își extinde, de asemenea, gama de punți tandem: clienții pot alege între un tandem ușor de 19 tone cu reducție simplă (SR1132T), suspensie cu arcuri cu foi și frâne cu disc sau cu tambur, sau o versiune de 21 sau 26 de tone (SR1360T) cu reducție simplă, frâne cu disc și suspensie pneumatică. Pentru aplicațiile off-road mai solicitante, tandemul de 21 și 26 de tone este, de asemenea, disponibil cu reducție în butucul roții (HR1670T). Toate tandemurile sunt disponibile cu o gamă largă de rapoarte ale punții spate, de la 3,46:1 la 7,21:1. Aceste punți tandem sunt, de asemenea, disponibile pentru versiunile 6×4 și 8×4 pentru utilizare pe șosea. În cele din urmă, DAF oferă un sistem hidraulic de tracțiune față PXP ca opțiune pentru versiunile 4×2. DAF lansează, de asemenea, modelele XD și XF cu 4 punți cu axă simplă, cu axă directoare Pusher. Acest tip de vehicul este deosebit de potrivit pentru transportul de containere, curățarea canalizărilor și colectarea deșeurilor grele.

Articole similare

Ad