Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Arcese introduce un nou serviciu intre Barcelona si Insulele Canare

Arcese Spania isi extinde portofoliul de solutii de transport si expediere prin noua relatie lansata de sucursala iberica a grupului, care face legatura intre Barcelona si Insulele Canare.
Acest serviciu garanteaza o plecare saptamanala, fie FTL, fie in grupaj, iar acest lucru s-ar putea extinde. Serviciul standard pleaca miercuri si are un timp de tranzit de 6 zile, in timp ce serviciul Express, cu plecare joi, garanteaza livrarea in 4 zile. Datorita parteneriatelor puternice cu parteneri locali si transportatori maritimi cheie, aceasta noua linie este in masura sa garanteze timpi redusi de tranzit. „Noul serviciu optimizeaza timpii de tranzit si garanteaza o calitate a serviciilor la care clientii nostri s-au asteptat intotdeauna. Datorita extinderii serviciilor si conexiunilor, pozitia noastra pe piata devine din ce in ce mai puternica”, comenteaza José Luis Iranzo, Country Manager al Arcese Spania. 
Arcese Spania ofera si servicii saptamanale de import din Insulele Canare, cu un timp de tranzit de 5 zile, conectand acest grup de insule cu Madrid si Barcelona, cu posibilitatea ca marfurile sa fie apoi expediate in intreaga Peninsula Iberica si catre destinatii cheie din Europa. 

Articole similare

Ad