Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA oferă o medie de 600 de curse pe zi!

Grupul AsstrA, care cooperează activ cu 10.000 de transportatori a totalizat anul trecut 161.000 de comenzi, frecvenţa medie fiind de peste 600 de curse, zilnic. Bazându-se pe o experiență de 25 de ani în organizarea transportului internațional și pe cooperarea cu clienți de renume, AsstrA-Associated Traffic AG le oferă companiilor de transport posibilitatea de a acoperi rute comerciale între UE, CSI, Asia și SUA, iar cursele sunt gândite tur-retur, pentru a evita mersul „pe gol“ şi pentru a spori rentabilitatea serviciilor de transport.

Partenerii de transport au opțiunea de a plăti cu cardul combustibilul și nu numai şi, datorită sistemului electronic de contabilitate, vor putea beneficia de rapoarte detaliate despre locul și timpul de realimentare, tipul și cantitatea de combustibil și valoarea operațiunii. În cooperare cu partenerii săi, Grupul AsstrA se ocupă şi de rambursarea TVA pentru combustibilul achiziționat în UE.

De asemenea, un card special AsstrA le facilitează transportatorilor plata fără numerar a taxelor de drum, pod sau tunel, ceea ce le permite controlul şi analiza costurilor legate de transport.

Grupul oferă şi servicii de rezervare a biletelor de feribot, acestea fiind incluse în prețul de transport, dar furnizează şi servicii de tip RoLa.

Cooperarea cu AsstrA vine şi cu avantajul asistenţei la achiziția CMR şi cu proceduri vamale simplificate, în cele 8 agenții proprii din Germania, Polonia, Belarus, Rusia și Lituania, serviciile incluzând emiterea de documente de tranzit T1 în UE, Elveția la punctele de trecere a frontierei din Polonia (Koroszczyn, Bobrowniki și Kuźnica) şi Lituania (Miedniki Królewskie, Ławaryszki și Raigardas). Agențiile înregistrează copii electronice ale carnetelor de TIR în sistemul NCTS din Germania și Polonia şi se ocupă de declarația inițială EPI pentru mărfurile transportate rutier către teritoriul vamal al UE, de declarația inițială PI, precum și de certificatele de garanție în cazul importului de mărfuri peste frontiera rusă.

Termenele de plată pentru serviciile de transport furnizate de AsstrA sunt garantate la 30 de zile de la primirea documentelor originale. De asemenea, experții AsstrA sunt disponibili partenerilor 24/7, iar operatorii de transport beneficiază şi de o platformă online pe care sunt puse la dispoziție încărcări gratuite care provin din departamente și regiuni în care Grupul este prezent.

AsstrA desfășoară licitații între transportatorii care astfel au acces la comenzi regulate de transport și la un program de fidelizare. Soluţia de monitorizare a transportului în timp real, AsstrA Track&Trace, accelerează comunicarea între transportator, expeditor și client, îmbunătăţind activitatea fiecărei verigi din lanțul logistic. „Cooperarea cu transportatorii e o parte importantă a muncii de zi cu zi, așa că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că aceste relații sunt durabile și pentru a garanta transparența proceselor logistice operaționale. Satisfacem nevoile furnizorilor și oferim o serie de servicii cuprinzătoare pentru a simplifica procedurile de transport și a asigura siguranța”,rezumă Vitali Eremenco, director operațional adjunct pentru transport rutier la AsstrA.

Articole similare

Ad