Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA România se alătură USER

În februarie 2021, AsstrA Forwarding România s-a alăturat Uniunii Societăților de Expediții din România (USER), asociație care reuneşte companii de transport, furnizori de logistică și agenți vamali. Membrii USER – asociație care are parteneriate de afaceri cu alte foruri internaționale de expediții şi transport din Europa, precum FIATA, UIRR, IATA, UNECE și CCIR -, transportă 10% din mărfurile expediate în România. „Datorită apartenenței la asociație, putem beneficia de acorduri de parteneriat cu alte asociații naționale și globale. USER este membru al Federației Internaționale a Asociațiilor de Expeditori de mărfuri (FIATA) și este singura organizație din România autorizată să gestioneze și să emită documente de transport FIATA. În 2021, intenționăm să ne dezvoltăm capacitățile de transport maritim, așadar calitatea de membru USER este un pas înainte”, spune Pawel Iwanow-Kolakowski, Country Manager AsstrA România.

Prin aderarea la asociație, AsstrA a câștigat mai multă credibilitate în rândul clienților, care pot avea încredere în serviciile de înaltă calitate ale companiei și în capacitatea de a-și proteja interesele financiare.

În prezent, USER are 138 de membri, din care 64 sunt și membri FIATA. Împreună cu aceştia, organizația își propune să consolideze rolul expedierii de mărfuri pe piețele locale de transport din România și nu numai. USER reprezintă și susține interesele economice, financiare și tehnice ale companiilor de logistică românești, ale companiilor de transport maritim și ale brokerilor vamali atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. USER lucrează, de asemenea, la standardizarea reglementărilor, procedurilor și documentației de transport.

Asociația lucrează îndeaproape cu publicații din industrie, unde intervine cu articole ale specialiștilor despre proiecte de logistică și transport, profiluri de membri și informații despre evenimente din România și din străinătate. De asemenea, organizează delegații la congrese FIATA internaționale și balcanice pentru a ajuta participanții să construiască și să obțină soluții logistice adecvate.

USER organizează, de asemenea, cursuri de instruire care acoperă soluții de transport rutier, maritim, feroviar, multimodal și de containere, precum și soluţii asociate, precum asigurările și brokerajul vamal.

Articole similare

Ad