Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ATP Exodus intra in reteaua Ford Trucks

Pe 5 si 6 iunie au avut loc, la Baia Mare, respectiv Oradea, deschiderile oficiale care au marcat inceperea parteneriatului dintre Ford Trucks si ATP Exodus, evenimente la care au participat, alaturi de reprezentantii celor doua companii, si Vasile Moldovan (prefect Maramures), Alexandru Cosma (subprefect Maramures), Noemi Erika Vida (viceprimar Baia Mare) si Doru Dancus (vicepresedinte al Consiliului Judetean Maramures).
Reamintim ca Ford Trucks este reprezentat in Romania, din decembrie 2016, de Cefin Trucks, iar constructia acestei marci in tara noastra a presupus pana acum investitii de 4,5 milioane de euro, din care 1,5 milioane de euro cheltuieli pentru inceperea activitatii, dezvoltarea retelei nationale de distributie, rebranduire si asigurarea standardelor tehnice necesare pentru oferirea serviciilor post vanzare Ford Trucks in centrele de pe teritoriul intregii tari, iar restul de trei milioane de euro au fost investiti in stocurile de vehicule si piese de schimb.
 

„Ne bucuram sa anuntam faptul ca ATP Motors a fost desemnat unic furnizor de servicii vanzare si post vanzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare-Oradea”, a declarat Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks, cu ocazia evenimentelor de deschidere.
ATP Motors (divizie a ATP Exodus) se afla intr-un continuu proces de dezvoltare si de adaptare la nevoile pietei auto si acum, prin completarea portofoliul cu marca Ford, vine in intimpinarea clientilor cu o gama diversificata de marci auto, alaturi de serviciile complexe pe care le asigura. „Vrem sa avem o crestere continua, sanatoasa, sa fim corect ancorati in realitatea prezentului si sa fim pregatiti pentru provocarile viitorului. Am pasit deja intr-o era a digitalizarii, iar viteza cu care se deruleaza actiunile si activitatile noastre se pare ca nu ne mai surprinde pe niciunul din noi. Nu in ultimul rand, ne dorim sa raspundem prompt nevoilor si cerintelor clientilor nostri”, a spus Mircea Cirt, Presedinte & CEO ATP Exodus Group.
Reteaua de distributie si asistenta tehnica Ford Trucks din Romania include in prezent centrele din Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Timisoara, Deva, Arad, Bacau, Suceava, Cluj-Napoca si, de acum, Oradea si Baia Mare.

Articole similare

Ad