Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Baza de date cu parcari sigure (PSR) a TAPA a depasit pragul de 7.000 de locuri…

… mai ales pentru ca in regiunea EMEA numeroase spatii noi s-au alaturat programului asociatiei de sprijinire a transportului rutier, crestere a sigurantei in trafic si reducere a numarului de furturi de marfa.

Cea mai recenta crestere din program se datoreaza SNAP Account, un sistem de plata fara bani gheata care lucreaza cu peste 220 de parcari din Marea Britanie si Europa si care incurajeaza activ operatorii de parcari sa adopte standardul de siguranta TAPA. 19 dintre aceste locatii participa deja la TAPA PSR, cu cele mai recente spatii din Marea Britanie, Franta, Olanda si Slovacia, si sase sunt aproape de asta, ceea ce duce la 10.500 de locuri de parcare pe zi sau 3,7 milioane pe an pentru mai mult de 100.000 de camioane. SNAP, care recruteaza saptamanal 2-3 parcari noi, s-a oferit sa sprijine prin echipa sa de Acces si Securitate un numar cat mai mare de locatii sa respecte cerintele PSR nivelul 3 din standardul de securitate TAPA.
Aceasta expansiune recenta inseamna ca asociatia le ofera membrilor sai, producatori si furnizori de servicii logistice, acces la aproape 7.200 de locuri de parcare in 68 de locatii sigure din 11 tari: Austria, Belgia, Franta, Germania, Olanda, Romania, Rusia, Slovacia, Africa de Sud, Spania si Marea Britanie.

De asemenea, TAPA spera sa beneficieze de parteneriatul incheiat recent intre SNAP si ELVIS (European Cargo Federation of International Freight Forwarders, care include peste 250 de companii ce ar putea intra in schema SNAP, cu peste 10 locatii care urmeaza a fi lansate in curand) pentru a creste numarul de spatii sigure de parcare din Germania.

Extinderea este cu atat mai demna de salutat cu cat atacurile asupra camioanelor reprezinta 53,8% din cele 8.548 de infractiuni ce vizeaza marfurile si care au fost raportate in 2019 la Serviciul de Informatii referitoare la Incidente al TAPA (IIS).

In plus, o ancheta realizata de SNAP in acest an, cu participarea a 350 de respondenti ce lucreaza in transport si automotive in Germania, a aratat ca 46,3% dintre ei au fost afectati de infractiuni legate de marfa sau cunosc pe cineva care a fost afectat.

Membrii TAPA isi protejeaza eficient lanturile de aprovizionare folosind instrumentele digitale oferite de aceasta, printre care identificarea infractiunilor vizand marfa pe anumite trasee din EMEA si accesul la lista cu cele mai apropiate parcari sigure.

Articole similare

Ad