Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Blue Air externalizează rutele către Air Connect din 12 septembrie

Blue Air, cea mai mare companie aeriană Ultra -Low – Cost din România, a anunțat marți, 6 septembrie, un parteneriat extins cu transportatorul regional, Air Connect, chiar înainte de a suspenda operațiunile pentru aproape o săptămână.

În cadrul unui acord de partajare a codului, compania Blue Air își va externaliza o parte din rutele interne și internaționale către compania Air Connect, începând cu 12 septembrie.

Potrivit comunicatului, Blue Air va rămâne în continuare responsabil pentru controlul comercial, vânzări, marketing și asistență pentru clienți, iar Air Connect se va ocupa de controlul operațional. Sunt așteptări ca prin această strategie să se reducă costurile cu peste 15-20%.

„Air Connect oferă o platformă eficientă din punct de vedere al costurilor pentru operarea acestui trafic și ne permite să oferim în continuare o rețea largă și frecvențe multiple, atât clienților din România, cât și pasagerilor noștri care se conectează prin baza noastră din București la piețele cheie Blue Air din Europa.”,

a declarat Cristian Rada, CEO Blue Air.

„Suntem deosebiți de încântați să începem un parteneriat de cooperare extinsă cu Blue Air, care îi va permite companiei „AirConnect” să eficientizeze regiunile mai bine. Pasagerii noștri vor beneficia imediat de un portofoliu extins de destinații și de o mai bună conectivitate din aeroporturile secundare din România, în curând, și din afara țării.”,

a concluzionat Tudor Constantinescu, CEO Air Connect.

Articole similare

Ad