Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cabine dezvoltate de clienti pentru clienti

Cu ocazia lansarii S-Way Iveco a prezentat si conceptele Fit Cab si Magirus, centrate si ele asupra clientului si a soferului, care vor fi subiectul unei munci de echipa desfasurate impreuna cu operatorii. Producatorul va folosi aceste concepte pentru a organiza o serie de workshop-uri cu soferii si posesorii de camioane pe toata durata curselor din Campionatul European de Camioane din 2019, care a inceput pe 19 iulie la Nürburgring (Germania). In timpul acestor intalniri echipa Iveco va lucra alaturi de soferi si posesori de camioane pentru a primi parerile lor, pe care la incheierea consultarilor le va include in faza finala de dezvoltare.

Iveco Magirus isi onoreaza si traditia, dar se uita si spre viitor, si de aceea incorporeaza numeroase elemente ale marcii originale si detalii cromate. Fiecare detaliu a fost tratat cu o atentie deosebita – finisajele sunt din piele de inalta calitate, tesaturile sunt fine – nivelul tehnologic este foarte ridicat, iar optionalele disponibile sunt numeroase, pentru ca fiecare client sa aiba parte de o cabina cu adevarat unica.
Iar logo-ul Fit Cab inspirat din programele de fitness semnaleaza faptul ca este vorba de o sala de gimnastica pe roti, dispunand de echipamente pentru imbunatatirea mobilitatii, stabilitatii, puterii si formei fizice in general a soferului. In acest scop au fost integrate in exterior carlige si puncte de ancorare, treapta retractabila din fata poate fi si ea transformata intr-un aparat de antrenament, iar la interior se afla un scripete integrat in perete, multidirectional, o solutie de prindere integrata in acoperis si un pachet functional ce include echipamente de rezistenta, glisoare si greutati.

Articole similare