Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul IVECO S-Way MY24 a cucerit prestigiosul juriu al premiului cu îmbunătățirile sale exterioare dinamice și cu restilizarea ergonomică a interiorului, care îl mențin pe șofer în centrul atenției.

IVECO S-Way MY24 a câștigat râvnitul premiu iF DESIGN AWARD 2024 în cadrul competiției Product Design Automobiles/Vehicles. iF International Forum Design GmbH a fost fondat în Germania în 1953, fiind astfel cea mai veche organizație independentă de design. Găzduind una dintre cele mai mari și mai importante competiții de design din lume, premiile sale sunt menite să recompenseze excelența în design și inovație în toate disciplinele.

Un juriu independent format din 132 de experți internaționali în design a desemnat câștigătorul IVECO S-Way, după ce a concurat cu peste 11.000 de proiecte din 72 de țări, fiecare sperând să primească acest prestigios sigiliu al calității. Designul exterior reprofilat și panoul de bord interior nou-nouț sunt punctele centrale ale proiectului premiat IVECO S-Way, conceput și dezvoltat în urma concentrării puternice a IVECO pe experiența șoferului.

Grila exterioară, o caracteristică premium instantaneu recognoscibilă a acestui autocamion emblematic, este formată din mai multe elemente care permit o mare varietate de opțiuni de personalizare. Alături de noul logo IVECO – disponibil în crom sau mat gunmetal – grila în sine poate fi comandată în opt stiluri și opțiuni de culoare diferite, inclusiv finisaje lucioase, elemente metalice sau chiar opțiuni în culoarea caroseriei.

Noul tablou de bord personalizabil s-a născut în urma unui studiu aprofundat de cercetare UX și este împărțit în trei segmente, diferențiate prin materiale și culori. O zonă de conducere hi-tech și profesională maximizează plăcerea de a conduce, un spațiu pentru pasageri primitor și cu un design fluid îi învăluie pe ocupanți pentru un efect de lounge învăluitor, în timp ce spațiul de depozitare central suplimentar sporește caracterul practic.

Îmbunătățirile semnificative ale interiorului includ o ergonomie impresionantă, “ca la autoturism”, prin introducerea unei poziții îmbunătățite a scaunelor, a unui volan mai mic și mai vertical și a unei reglaje mult mai largi a volanului. Noul S-Way, liderul pentru sarcini grele pe șosea al gamei IVECO Way MY24, nu se mândrește doar cu un design atrăgător, ci și cu noi caracteristici avansate, cum ar fi noul motor puternic, dar eficient, xCursor 13, aerodinamică îmbunătățită, conducere predictivă GPS de ultimă generație și niveluri de confort și mai mari. Noile caracteristici și servicii au fost dezvoltate pentru a îmbunătăți productivitatea afacerii și pentru a face viața șoferului la bord mai confortabilă, mai sigură și mai conectată, toate acestea făcând din acest model cel mai capabil IVECO Way-Range de până acum.Marco Armigliato, șeful departamentului de design industrial al Iveco Group, a comentat: “Ambele modele au fost proiectate pentru a fi mai ușor de utilizat: Suntem foarte mândri că noul IVECO S-Way a primit premiul iF DESIGN AWARD. Considerăm că acest autocamion este cel mai impresionant IVECO S-Way din istoria modelului, îmbinând o estetică puternică cu o ergonomie impresionantă. Având la dispoziție chiar mai multe opțiuni de personalizare decât oricând, clienții pot injecta propria personalitate în acest vehicul extrem de capabil.”

IVECO a anunţat la evenimentul de lansare noii game de autovehicule şi servicii desfăşurat la Barcelona, pe 15 noiembrie, că a încheiat un parteneriat de promovare cu trupa Metallica. IVECO va sprijini Metallica în timpul etapei europene a turneului lor mondial M72, care se va desfășura în perioada mai-iulie 2024, cu camioane electrice și pe gaz natural care vor însoți trupa în diverse locații, iar microbuzele electrice și pe gaz IVECO vor servi drept shuttle-uri în timpul concertelor.

IVECO a lansat cu ocazia acestui parteneriat şi o ediţie specială S-Way cu cabina negru mat, străbătut de „accente metalice” de galben, expus în premieră la ceremonia din Barcelona, la care au participat aproape 1300 de persoane.

Gerrit Marx, CEO Iveco Group, a anunţat că va pune la bătaie mai multe bilete pentru concertele Metallica de la Muenchen, Varşovia şi alte oraşe din etapa europeană a turneului trupei din 2024 pentru şoferii care vor trimite cele mai reuşite clipuri în care aceştia interpretează piesele preferate ale trupei Metallica. Gerrit Marx a spus că vehiculele IVECO vor contribui la reducerea emisiilor de CO2 ale turneului, iar alte câteva inițiative vor fi implementate pe baza valorilor fundamentale de sustenabilitate a mediului și responsabilitate socială îmbrățișate atât de IVECO, cât și de trupa Metallica. Melodia tematică pentru întreaga gamă Model Year 24 este „It’s Electric”, interpretată de Metallica.