Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Iveco S-WAY, mai economic, 100% conectat si mai prietenos cu soferii

Iveco a lansat pe 2 iulie, la Madrid, in cadrul unui eveniment la care au participat si partenerii sai Amazon, Shell si Microsoft, noul S-WAY, un camion pentru transport pe distante lungi 100% conectat, conceput astfel incat soferul sa se bucure de toate avantajele vietii la bord si care ofera un intreg pachet de optiuni si servicii ce cresc sustenabilitatea. Noul model constituie o solutie integrata de transport, economica si ecologica, in cazul careia serviciile devin mai importante chiar decat vehiculul insusi.
Iveco S-WAY ofera toate avantajele aduse de generatia anterioara a producatorului italian si adauga o cabina complet noua, conceputa in jurul soferului si a nevoilor operatorului de transport. Noul model propune si un nivel ridicat de disponibilitate, eficienta si productivitate, mai ales datorita serviciilor care il insotesc, si care au fost dezvoltate cu accent pe sofer, sustenabilitate, conectivitate de nivel ridicat si un cost total de operare mic.

Designul cabinei creste calitatea vietii la bord si imbunatateste conditiile de lucru datorita spatiului mai generos si ergonomic si aranjarii optime, care imbina functionalitatea si confortul, dar aduce si mai multa siguranta pentru soferi datorita structurii ranforsate (corespunde standardelor ECE R29.03) si vizibilitatii mai bune de jur imprejur, indiferent de conditiile de drum. In plus, aerodinamica este imbunatatita, ceea ce scade cu pana la 4% consumul de carburant, iar costul total de exploatare este redus si datorita barelor din bucati, mai ieftin de inlocuit in caz de deteriorare a unei parti.
Noul Connectivity Box avansat din echiparea S-WAY colecteaza, proceseaza si schimba date in timp real si actioneaza ca o platforma de service dezvoltata in parteneriat cu Microsoft ce ofera stocare si management sigure ale datelor alaturi de alte servicii cu valoare adaugata, astfel incat proprietarii si soferii sunt conectati permanent la camion de pe telefonul mobil sau computer prin portalul si aplicatia MyIVECO. Sistemul avansat de conectivitate ajuta si operatorii logistici sa maximizeze durata de folosire a camioanelor, oferind service predictiv prin My IVECO Way Solutions si scazand, si in acest mod, costul total de operare.
De asemenea, noul camion vine insotit de o gama larga de servicii premium personalizate, inclusiv consiliere referitoare la carburant, management al flotei si al intretinerii, pentru optimizarea performantelor in exploatare.
S-WAY se caracterizeaza prin reduceri ale emisiilor de particule, de NOx si de CO2 datorita sistemului post-tratare HI-SCR si eficientei ridicate in ceea ce priveste consumul, care vine din tehnologia avansat a motoarelor si transmisia HiTronix si din solutiile de reducere a consumului, ca Smart EGR. Iar pentru operatorii logistici care vor sa faca transport „verde“ Iveco S-WAY Natural Power ramane singurul camion pe LNG ce ofera o autonomie de pana la 1.600 km, in conditiile unei puteri de 460 CP, si reduce cu 99% emisiile de particule comparativ cu modelele diesel, cu 90% pe cele de NO2 si, daca functioneaza pe biometan, cu 95% pe cele de CO2, pana aproape de zero.
Noua gama WAY este punctul culminant al unui ciclu de inovatii care a dus la lansarea predecesorului S-WAY, ce aducea un consum cu 11% mai mic, prima solutie adevarata de transport pe distante lungi care foloseste gazul natural, si familia X-WAY pentru misiuni usoare off-road.

Articole similare

Ad