Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO îşi promovează noua ofertă de autovehicule şi servicii pe acorduri „Metallic-e”

IVECO a anunţat la evenimentul de lansare noii game de autovehicule şi servicii desfăşurat la Barcelona, pe 15 noiembrie, că a încheiat un parteneriat de promovare cu trupa Metallica. IVECO va sprijini Metallica în timpul etapei europene a turneului lor mondial M72, care se va desfășura în perioada mai-iulie 2024, cu camioane electrice și pe gaz natural care vor însoți trupa în diverse locații, iar microbuzele electrice și pe gaz IVECO vor servi drept shuttle-uri în timpul concertelor.

IVECO a lansat cu ocazia acestui parteneriat şi o ediţie specială S-Way cu cabina negru mat, străbătut de „accente metalice” de galben, expus în premieră la ceremonia din Barcelona, la care au participat aproape 1300 de persoane.

Gerrit Marx, CEO Iveco Group, a anunţat că va pune la bătaie mai multe bilete pentru concertele Metallica de la Muenchen, Varşovia şi alte oraşe din etapa europeană a turneului trupei din 2024 pentru şoferii care vor trimite cele mai reuşite clipuri în care aceştia interpretează piesele preferate ale trupei Metallica. Gerrit Marx a spus că vehiculele IVECO vor contribui la reducerea emisiilor de CO2 ale turneului, iar alte câteva inițiative vor fi implementate pe baza valorilor fundamentale de sustenabilitate a mediului și responsabilitate socială îmbrățișate atât de IVECO, cât și de trupa Metallica. Melodia tematică pentru întreaga gamă Model Year 24 este „It’s Electric”, interpretată de Metallica.

Articole similare

Ad