Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cea mai mare stație de servicii de camioane s-a deschis în Spania

În Spania s-a deschis cea mai mare statie de camioane

Compania europeană de servicii pentru camioane Andamur a inaugurat, la doar 20 de kilometri de Franța, în Girona, cea mai mare zonă de servicii pentru camioane din Europa. Unitatea se numește Andamur La Junquera Llers și permite realimentarea completă a unui camion în opt minute.

Andamur susține că noua parcare este cea mai mare zonă de service pentru camioane din Europa. Compania a venit la La Junquera cu o stație în 1996, iar acum, 25 de ani mai târziu, compania și-a îndeplinit visul de a crea o zonă de servicii cu caracteristici unice, cu scopul de a optimiza rutele pentru șoferii profesioniști.

Printre facilitățile prezente se numără o parcare securizată, un restaurant, magazin, supermarket, serviciu de spălătorie, dușuri și o sală de fitness. Noua zonă de servicii Andamur este situată la 20 km de granița cu Franța, la doar 12 km de La Junquera și la 200 de metri de ieșirea a 3-a către Autostrada AP7. La Junquera Llers este axată pe alimentarea rapidă cu combustibil, astfel încât camioanele să își poată continua cursa în câteva minute. Stația are 16 linii care funcționează, anul acesta urmând să fie date în folosință alte 16, pentru un total de 32 de linii. Stația de alimentare beneficiază de un sistem cu șase furtunuri simultane prin intermediul căruia mai multe produse pot fi alimentate în același timp, ceea ce înseamnă că timpii de așteptare sunt minimizați la maximum: opt minute pentru alimentarea unui camion complet. Această nouă zonă de servicii va fi operațională 24/7.

Articole similare

Ad