Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Circulația pe autostrăzile din Germania pentru camioanele de peste 7,5 tone în 2023

BGL, Asociația Federală de Transport și Logistică, a publicat calendarul care interzice circulația camioanelor de peste 7,5 tone pe autostrăzile din Germania în acest an.

Astfel, sunt impuse restricții de trafic în toate zilele de duminică și în timpul sărbătorilor naționale, de la miezul nopții până la ora 22.00.

Calendarul sărbătorilor naționale fiind următorul: 1 ianuarie, 7 aprilie, 10 aprilie, 1 mai, 18 mai, 29 mai, 8 iunie, dar numai în anumite zone ale țării (Baden-Wurtemberg, Bavaria, Hessa, Renania de Nord-Westfalia, Renania-Palatinat și Saarland), 3 octombrie, 31 octombrie, 1 noiembrie, 25 și 26 decembrie.

De asemenea, în perioada de vară interzicerea accesului se aplică în zilele de sâmbătă, între 1 iulie și 31 august, orele 7.00 și 20.00. Există unele excepții, cum ar fi transportul produselor lactate și al altor produse alimentare perisabile, transportul albinelor vii, transportul subproduselor de origine animală sau transportul combinat rutier/feroviar de la expeditor la cea mai apropiată stație de încărcare sau de la cea mai apropiată stație de descărcare desemnată la destinatar până la o distanță de 200 km.

Articole similare

Ad