Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comisia JURI respinge candidatura Rovanei Plumb!

Comisia Juridica a Parlamentului European (JURI) a respins candidatura Rovanei Plumb pentru functia de Comisar european pe Transporturi. Decizia s-a luat cu 13 voturi pentru si 7 impotriva, a anuntat europarlamentarul Siegfried Muresan.
Ca si in precedentele informari, anuntul a venit pe cale neoficiala, prin intermediul paginei de Facebook a europarlamentarului PNL. „DECIZIA FINALA a Comisiei Juridice a Parlamentului European este ca Rovana Plumb si candidatul maghiar Laszlo Trocsanyi nu pot fi comisari europeni. Decizia in cazul Rovanei Plumb s-a luat cu 13 voturi pentru si 7 voturi impotriva. JURI va trimite o scrisoare presedintelui Parlamentului European prin care informeaza ca cei doi nu pot deveni membri ai Comisiei Europene. Fara avizul pozitiv al Comisiei Juridice nici macar audierea in Comisia de specialitate nu poate avea loc. Romania trebuie sa faca o noua nominalizare. Avem nevoie de un comisar al Romaniei, nu de un comisar al PSD si al Vioricai Dancila“, a postat Muresan.

Rovana Plumb a transmis anterior o scrisoare Comisiei JURI din PE, in care precizeaza ca imprumutul de 800.000 de lei a fost achitat cu doua apartamente detinute de aceasta in Romania, astfel datoria care a generat ingrijorari in cadrul audierii sale in comisie nu mai exista.

Articole similare

Ad