Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cooperarea intre Federal-Mogul si Buggyra continua in 2014

Federal-Mogul continua cooperarea din anii trecuti si furnizeaza echipei de curse Buggyra piese de franare Ferodo, si in acest sezon. Campionatul european al curselor de camioane FIA a inceput in weekendul 24 – 25 mai, cand a avut loc prima cursa din acest sezon, pe circuitul de curse Misano, din Italia. Echipa de curse Buggyra, una dintre participante, se bazeaza si in 2014 pe piesele de franare Ferodo furnizate de Federal-Mogul. Cooperarea a inceput in 2012, cand Federal-Mogul a furnizat echipei Buggyra discuri de frana spate standard, precum si placute de frana fata si spate, iar in anul urmator, a dezvoltat placute de frana speciale pentru Buggyra.
 

Franele cu functionalitate imbunatatita le permit pilotilor Buggyra sa franeze mai tarziu si mai intens, chiar si la temperaturi extreme, soferii putand sa mentina viteze mai mari, pentru o perioada mai lunga de timp. Ambii piloti Buggyra pot obtine timpi mai buni decat in sezoanele anterioare, in mare parte datorita acestor piese.
Federal-Mogul si-a extins cooperarea cu Buggyra an de an. La inceputul lui 2014, Federal-Mogul a furnizat echipei Buggyra cateva componente pentru testare in timpul legendarului Raliu al Dakarului, astfel incat sa poata oferi acesteia o serie de componente si in anii urmatori. Anul trecut, Federal-Mogul a organizat finala evenimentului „Mecanicul anului”, in Centrul tehnologic al echipei Buggyra, unde finalisti din sapte tari europene au efectuat o interventie de service cronometrata asupra sistemului de franare de la un camion de curse Buggyra, care este condus de David Vrecký, unul dintre cei mai buni piloti de camioane din Europa.

Articole similare

Ad