Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cinci fani din Malaezia au condus 20.000 de km in vehicule vintage pana la fabrica VW din Hanovra

Cinci fani din Malaezia ai vehiculelor vintage Volkswagen si-au vazut visul cu ochii dupa ce au incheiat o calatorie epica din tara de origine si pana la fabrica VW din Hanovra, chiar in propriile vehicule, Transporter 1 si Transporter 2 si un VW Beetle.
A fost calatoria Bulli (denumirea generica pentru vehiculele vintage VW) a vietii lor: trei luni, doua continente, 20.000 km parcursi si o destinatie, fabrica de vehicule comerciale VW din Hanovra, Germania. Cliften Nathaniel (T2), Terence Moses (T1), Stephen Pang (T1), Monica Xavier si Udhaya Kumar (Beetle) sunt cei cinci malaezieni norocosi care au luat parte la acest proiect inedit.
 

Calatoria la bordul modelelor T1, T2 si Beetle a cuprins Tailanda, Laos, China, Rusia si, in final, Europa. „Vehiculele Bulli sunt pur si simplu indestructibile. Iar atunci cand au nevoie de reparatii, le putem face chiar noi“, a declarat Terence Moses. Cei cinci norocosi au luat parte si la adunarea anuala a fanilor marcii care a avut loc in week-end in Hessisch-Oldendorf (Saxonia Inferioara), eveniment la care au participat circa 45.000 de fani, care au admirat aproximativ 900 de vehicule din 28 de tari.

Articole similare

Ad