Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP începe construcția celui de-al treilea parc în Arad

CTP continuă dezvoltarea portofoliului său din România cu un nou parc industrial în Arad. CTPark Arad West este amplasat într-o locație strategică, cu un acces facil în zona de vest a orașului și beneficiază  atât de transport în comun, cât și de o conexiune foarte bună cu autostrada A1, aflată la mai puțin de un km distanță.

Cu o suprafață care va totaliza aproximativ 100.000 mp, CTPark Arad West este primul proiect construit de CTP în Arad, la standardele grupului prezent în 10 țări. Compania a intrat pe piața din Arad în 2015 și mai deține parcurile industriale CTPark Arad și CTPark Arad North, care cumulează aproape 60.000 mp.

„Proiectul nostru din Arad are o locație cu adevărat strategică. Sunt sigură că jucătorii activi pe piața din Arad cunosc foarte bine avantajele acestei locații cheie. Ce mai avem să arătăm sunt avantajele clădirilor noastre premium, eficiente energetic, construite la standarde internaționale avansate,  care să îi ajute în mod real să atragă forță de muncă și să țină sub control costurile cu utilitățile, care au devenit la fel de importante precum chiria”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

CTPark Arad West este a situat în zona industrială Arad Vest, la mai puțin de 3 km de centrul orașului și la doar 4 minute de Autostrada A1 și de viitorul culoar de transport paneuropean București-Timișoara-Arad-Nădlac, care va lega Europa de Vest de Europa de Sud-Est. Localizarea sa în zona industrială a Aradului contribuie la dezvoltarea businessurilor prin sinergiile pe care le pot dezvolta împreună cu celelalte companii din zonă care oferă servicii conexe.

Accesul direct la autostrada A1 facilitează toate operațiunile logistice, livrări sau transporturi dedicate, indiferent de tipul de gabarit necesar. De asemenea, distanța mică față de centrul orașului asigură viitorilor angajați din Arad sau din localitățile învecinate posibilitatea de a ajunge rapid la viitorul loc de muncă folosind mijloacele de transport în comun, linia de tramvai și autogara aflându-se în imediata vecinătate a CTPark Arad West.

Proiectul noului parc CTPark Arad West va acomoda atât spații CTFlex destinate companiilor mici și mijlocii, cât și spații CTSpace pentru companii care au nevoie de suprafețe generoase. Altfel spus, începând de anul viitor, vor fi disponibile suprafețe de închiriat începând de la 500 mpși până la 15.000 mp.

Lucrările de dezvoltare vor începe în ultimul trimestru al anului 2022, iar în anul 2023 vor fi livrate primele spații din totalul de aproximativ 100.000 mp planificați. În prezent, CTP are în dezvoltare la nivelul mai multor orașe din România, printre care Arad, Oradea, Timișoara și București, o suprafață totală de aproximativ 290.000 mp.

În România, CTP deține o suprafață totală de aproximativ 2,2 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

Articole similare

Ad