Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser preia o companie de logistică alimentară din Olanda

Dachser a anunțat preluarea companiei de logistică alimentară Transportgroep A. Müller B.V., din Olanda, inclusiv flota de distribuție a acesteia, alcătuită din 350 de camioane și 400 de remorci, precum și cei peste 400 de șoferi salariați.

Cele două companii au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție, mai ales că procedura este încă supusă aprobării din partea autorității olandeze pentru concurență.

„Achiziția Müller din Olanda este un pas important pentru noi în extinderea activităților din Benelux, mai ales că ne asigurăm astfel capacități de distribuție de calitate”, a declarat Alfred Miller, director general al Dachser Food Logistics.

Service-ul propriu Müller, care are 80 de angajați, nu va fi preluat de Dachser, activitatea urmând acolo să fie gestionată independent în viitor.

Transportgroep A. Müller B.V. a generat în 2021 venituri de aproximativ 90 de milioane de euro în domeniul logisticii alimentare, potrivit Dachser. Aceasta operează pe piață sub denumirea „Müller Fresh Food Logistics” și are 770 de angajați.

În Olanda, Müller operează cinci locații. În calitate de furnizor de servicii logistice complete, Müller oferă servicii de transport și distribuție în segmentele de produse alimentare, ambientale, proaspete și congelate. Portofoliul companiei include, de asemenea, depozitarea la temperatură controlată, precum și servicii cu valoare adăugată specifice clienților. Directorul general al Müller, Jan-Peter Müller, va rămâne la conducerea companiei, sprijinit de echipa sa de management.

„Ca parte a Dachser, avem acces nu numai la rețeaua Dachser Food Logistics din Germania, ci și la rețeaua europeană de produse alimentare administrată de Dachser, care acoperă 34 de țări”, a declarat directorul general.

„Valorile Müller, în calitate de companie de familie, perfect pentru Dachser. Müller este recunoscută pe piață pentru angajații săi foarte calificați și motivați. Ei sunt ceea ce face ca această companie să aibă atât de mult succes. Suntem încântați să le urăm bun venit în familia Dachser”, a precizat Alexander Tonn, COO Road Logistics la DACHSER.

Articole similare

Ad