Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Müller Fresh Food Logistics devine partener în cadrul Rețelei Europene de Alimente

Rețeaua europeană pentru transportul de alimente va fi consolidată în Olanda

Filiala olandeză a DACHSER pentru logistică alimentară, Müller Fresh Food Logistics, a devenit oficial partener în Rețeaua Alimentară Europeană (EFN) pe 1 ianuarie 2024. DACHSER a achiziționat compania la începutul anului 2023 și, de atunci, a urmat cu succes calea colaborării și a integrării. Cu Müller ca partener puternic în țările Benelux, această mutare consolidează foarte mult rețeaua de distribuție alimentară la nivel european.

Rețeaua europeană de distribuție a alimentelor este o rețea la nivel european de companii logistice de top care oferă transporturi de grupaj, în special pentru alimente cu temperatură controlată.

„Având Müller Fresh Food Logistics ca partener în cadrul Rețelei Europene de Alimente face încă un pas spre o creștere internațională cu fiabilitate și calitate”, spune Alexander Tonn, COO Road Logistics la DACHSER. „Acest lucru ne va permite să le oferim clienților noștri soluții și mai cuprinzătoare și mai eficiente pentru logistica alimentară în țările Benelux și, în cele din urmă, în întreaga Europă. Cele două companii sunt legate nu numai de valorile lor comune ca societăți de familie, ci mai ales de standardele înalte de fiabilitate și calitate.”

Prin aderarea la DACHSER, Müller Fresh Food Logistics obține acces direct la o rețea performantă de parteneri de încredere în 34 de țări europene. Rețeaua europeană de produse alimentare poate transporta și livra transporturi de alimente refrigerate și nerefrigerate rapid, fiabil și de înaltă calitate pe întreg continentul

Îmbinarea expertizei și a calității

Integrarea Müller, compania olandeză de logistică alimentară, în linia de afaceri DACHSER Food Logistics se desfășoară rapid și fără probleme. Cele două companii sunt legate nu numai prin valorile comune ca societăți de familie, ci mai ales prin standardele înalte de fiabilitate și calitate.

În urma unui volum mare de muncă de integrare în ultimele luni, DACHSER și Müller au reușit să își combine expertiza și experiența în domeniul logisticii alimentare, să își sincronizeze procesele și infrastructura IT și, astfel, să le ofere clienților o gamă completă de servicii legate de transportul și depozitarea alimentelor. În special, au fost făcute investiții în sisteme IT comune și concepte ecologice, iar noi proprietăți și depozite au fost puse în funcțiune.

“Müller este de mulți ani lider de piață în domeniul logisticii alimentare în Țările de Jos”, spune Jan-Peter Müller, CEO al Müller Fresh Food Logistics. „Integrarea noastră în DACHSER Food Logistics ne-a transformat într-un jucător european și ne-a dat, de asemenea, un impuls uriaș în ceea ce privește profesionalizarea.” Achiziția Müller de către DACHSER i-a asigurat una dintre cele mai importante rețele de distribuție de produse alimentare din Țările de Jos, cu sediul în Holten. Aceasta nu numai că oferă companiei germane de logistică o nouă flotă de vehicule și o rețea de distribuție la nivel național, dar aduce, de asemenea, acces direct și fiabil pe piața olandeză, acoperind întregul spectru al logisticii alimentare. În plus, activitatea de produse alimentare congelate a Müller Fresh Food Logistics deschide noi perspective de piață interesante pentru DACHSER.

Articole similare

Ad