Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker inaugurează oficial terminalul de cross-dock din TRC Park Cluj

DB Schenker, una dintre cele mai mari companii din industria logisticii și transporturilor de mărfuri active pe piața din România, a inaugurat oficial al doilea cel mai mare terminal de cross-dock al său în țară. Noua facilitate, amplasată în TRC Park Cluj, în localitatea Jucu, la 15 kilometri de Cluj-Napoca, a fost deschisă într-o ceremonie care a avut loc pe 11 mai 2023.

La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților locale, parteneri de afaceri și angajați ai companiei. Ceremonia a fost deschisă de viceprimarul orașului Cluj-Napoca, Gheorghe Șurubaru, iar discursurile au fost susținute de Albin Budinsky, CEO-ul DB Schenker în România, și de Andrei Timofte, CEO-ul companiei Transilvania Construcții, dezvoltatorul terminalului.

Noul terminal de cross-dock ocupă o suprafață totală de 2.330 de metri pătrați și are rolul de a optimiza operațiunile de distribuție ale companiei la nivel național. Acesta se situează pe locul doi în ceea ce privește suprafața de cross-dock operată de DB Schenker în România, imediat după terminalul din Bolintin-Deal, lângă București. De asemenea, este a doua facilitate deținută de companie în județul Cluj, prima fiind un terminal de logistică de 7.000 de metri pătrați situat în același parc industrial.

Terminalul este echipat cu facilități moderne, cum ar fi spații și birouri de clasă A, locuri de parcare pentru camioane, stații de încărcare pentru mașini electrice, sistem de iluminat cu LED-uri, soluții HVAC (sistem de încălzire, ventilare și aer condiționat) și un sistem avansat de securitate CCTV.

Această nouă investiție reprezintă un pas important pentru DB Schenker în dezvoltarea capacităților sale logistice și consolidează prezența sa în piața din România. Prin intermediul noului terminal de cross-dock, compania va putea desfășura operațiuni eficiente de distribuție și transport, contribuind astfel la satisfacerea cerințelor clienților săi și la dezvoltarea sectorului logistic din țară.

„Pe măsură ce portofoliul nostru de clienți din Regiunea Vest se extinde, cresc și eforturile noastre de a asigura agilitate și flexibilitate pentru lanțurile de aprovizionare ale partenerilor noștri din diferite industrii. Acum, cu un terminal regional dedicat operațiunilor de cross-dock, avem o capacitate și mai mare de a răspunde unor nevoi esențiale precum rapiditatea livrărilor, siguranța mărfurilor sau reducerea costurilor. Împreună cu Transilvania Construcții, am proiectat și implementat soluții de înaltă performanță la nivelul securității, sustenabilității, siguranței muncii și nu numai.”,

a precizat Albin Budinsky, CEO, DB Schenker în România.

Articole similare

Ad