Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Depozitul Raben din Oradea a fost relocat în CTPark Oradea Cargo Terminal

În conformitate cu strategia de dezvoltare Raben în România, depozitul companiei din Oradea a fost relocat într-un depozit modern de 1.300 m2, în iunie 2023. Investiția este situată în CTPark Oradea Cargo Terminal și face parte din planul de investiții pentru acest an. Această relocare este răspunsul la creștere a comenzilor și a solicitărilor clienților Raben România.

Noul depozit Raben din Oradea are o suprafață totală de 1.300 m2 și patru rampe pentru încărcarea și descărcarea partidelor de marfă. Depozitul are ca funcționalitate operațiunile de cross-docking de mărfuri și face parte dintr-o rețea de nouă depozite operate de Raben în România. Depozitul Raben Oradea este situat în incinta terminalului logistic CTPark Oradea Cargo Terminal, dezvoltat de partenerul Raben de lungă durată, CTP.

„Parteneriatele pe termen lung sunt unul dintre lucrurile pe care CTP le face diferit, iar acest lucru este posibil datorită mărimii portofoliului nostru (în România și de asemenea, în Europa), de fiabilitatea livrărilor noastre la aceeași calitate în întregul portofoliu și de asemenea, de obiectivul nostru de a construi relații de tip win/win pe termen lung, cu clienții noștri, ceea ce se traduce în nivelul de servicii pe care le oferim acestora. Întotdeauna spunem că suntem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi, dar îndrăznim să adăugăm că ne aducem clienții parteneri oriunde ne-am afla – este și cazul Raben în Oradea”, a declarat Andrei Koszti, Regional Comercial Manager CTP Romania.

Noul depozit din Oradea a fost integrat perfect în rețeaua de grupaj Raben datorită conexiunilor sale zilnice atât cu rețeaua națională, cât și cea internațională Raben. Ca parte a serviciului național de distribuție a mărfurilor pe teritoriul României, Oradea este direct interconectată zilnic, cu depozitele București, Cluj, Sibiu și Timișoara, asigurând distribuția în 24 de ore în toată regiunea. De asemenea, depozitul din Oradea are 2 legături zilnice directe cu Debrecen (Ungaria) și Rzeszow (Polonia), prin care se realizează timpi de tranzit de 24 și respectiv 48 de ore, pentru expedierea mărfurilor către cele 2 țări europene. Pentru mai multe detalii privind conexiunile internaționale în România, vă rugăm să vizitați pagina Raben conexiuni internaționale. (https://romania.raben-group.com/servicii/transport-marfa-romania-si-europa/transport-marfa-international)

„Operațiunile Raben Group în România înregistrează o creștere stabilă an de an, semnalând faptul că, clienții noștri apreciază calitatea și gama serviciilor pe care le oferim. Prin urmare, nevoia de a investi în depozite noi mai mari și moderne este un răspuns la cererea clienților noștri. Depozitul Raben Oradea va juca un rol important în strategia noastră de dezvoltare a rețelei domestice. dar și de a conecta România cu piețele vestice, oferind timpi de tranzit mai scurti către țările din Europa Centrală și de Vest. Ca și în alte cazuri, CTP este este prezent ca partener, sprijinindu-ne cu infrastructură modernă în locații optime ”, a declarat Tomasz Nieżwicki, Director Regional CEE, Raben Group.

Strategia de dezvoltare pentru 2023 în România include relocarea unui al doilea depozit într-o facilitate mai spațioasă și modernă, în conformitate cu obiectivul de a oferi servicii superioare de transport în regim de grupaj, clienților Raben din România și Europa.

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și manager de imobiliare logistice și industriale cotate din Europa după suprafața închiriabilă brută, deținând 11 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 30 iunie 2023. CTP certifică toate clădirile noi la BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG „Risc scăzut” de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă.

Pentru mai multe informații, vizitați ctp.eu.

Despre Raben Group

Raben Group este un furnizor olandez de logistică, care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (internă, internațională și către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.

Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață, permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.

Grupul are peste 165 de filiale proprii în 15 țări europene (Polonia, Germania, Olanda, Cehia, Slovacia, Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, România, Bulgaria, Grecia, Italia,  Austria), gestionând aproximativ 1.600.000 m2 capacitate de depozitare, iar în fiecare zi trimite 13.500 de camioane pe drumuri. Totuși, totul a pornit de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, ceea ce afectează pozitiv angajamentul angajaților și relațiile cu clienții. În România, Raben Group este prezent cu o rețea de 9 depozite proprii în București, Sibiu, Cluj, Timișoara, Craiova, Oradea, Baia Mare, Roman, Buzău.

Raben este „Oameni cu Drive”. Este o echipă care iubește provocările și joacă întotdeauna pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre cei peste 11.000 de angajați are propriul impuls individual care face ca echipa să avanseze. Ne distingem prin antreprenoriat, energie și căutăm mereu mai mult.

Grupul vrea să fie motorul care nu numai că va menține lumea în funcțiune, ci și o va face mai bună și mai ecologică. Prin urmare, își implementează constant strategia de dezvoltare durabilă bazată pe trei piloni: organizare responsabilă, protecția mediului și impact social. Mai multe informații disponibile la: https://romania.raben-group.com/

Articole similare

Ad