Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL Supply Chain reinnoieste contractul cu Jaguar Land Rover

Dupa un parteneriat de zece ani in care DHL Supply Chain a devenit parte critica a lantului de aprovizionare a companiei Jaguar Land Rover si a operatiunilor de fabricatie din Marea Britanie, contractul este reinnoit pentru gestionarea lantului de aprovizionare a noii unitati de productie din Slovacia.

In urmatoarea faza a parteneriatului, DHL va sprijini Jaguar Land Rover la adaptarea operatiunilor pentru a atinge excelenta in fabricarea noii generatii de masini premium, personalizate, si in adoptarea electrificarii. DHL si Jaguar Land Rover vor implementa un program de imbunatatiri operationale, de transformare si digitalizare accelerata, pentru a sprijini cresterea pe termen lung si pentru economii semnificative de costuri in urmatorii cinci ani. "Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu Jaguar Land Rover si sa acceleram procesul de digitalizare in transformarea lantului de aprovizionare. In urmatorii ani asteptam cu nerabdare sa ajutam Jaguar Land Rover sa livreze solutii remarcabile pe o piata din ce in ce mai complexa si competitiva", a spus Oscar de Bok, CEO DHL Supply Chain.
Investitiile in digitalizare si analiza datelor sunt implementate pentru luarea de decizii inteligente de planificare si gestionare. "Transformam fabricile din Marea Britanie cu ajutorul unei solutii specializate de SC, iar DHL este partener cheie in acest proces. In ultimii zece ani a dovedit ca poate sprijini afacerea pe masura ce evolueaza", puncteaza Ian Harnett, director executiv, resurse umane si achizitii globale, Jaguar Land Rover.

Articole similare

Ad
Ad