Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

DKV extinde reteaua de distributie in Polonia cu statii list price

DKV Euro Service si-a extins recent gama de servicii in Polonia, clientii avand acum acces la o retea de circa 120 de statii list price, anunta compania intr-un comunicat.
Preturile sunt valabile pe tot parcursul zilei si pot fi vizualizate in permanenta in contul de client DKV COCKPIT. Reteaua de unitati care accepta carduri DKV in Polonia se ridica la 4.141 de statii. „La statiile noastre list price le putem oferi clientilor nostri combustibil de inalta calitate la unele dintre cele mai scazute preturi din Polonia”, spune Sven Mehringer, Managing Director Fuel/Energy and Vehicle Service la DKV Euro Service.
 

Statiile de alimentare sunt situate in cele mai importante intersectii. Acestea includ zonele de frontiera cu Germania in vest, Republica Ceha si Slovacia in sud si Belarus si Ucraina in est. In regiunea Varsovia si de-a lungul A2, care formeaza axa est-vest intre Brest si Frankfurt a.d. Oder, clientii DKV pot de asemenea alimenta la statiile list price preferate, mai arata compania.

Articole similare

Ad
Ad