Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV construieste cel mai mare centru logistic din Europa

DSV intentioneaza sa investeasca aproximativ 2 miliarde de coroane daneze intr-un nou centru logistic, care va fi cel mai mare din Europa cu un singur locatar. Deoarece locatia actuala a operatorului logistic din Jutland, Danemarca nu mai permite o viitoare crestere, dar si pentru ca DSV doreste sa isi consolideze depozitele si terminalele cross-docking din zona Horsens pentru a asigura eficienta si productivitate sporite, combinate cu un profil mai ecologic si cu emisii mai mici de CO2, compania va construi un centru logistic pe o suprafata de 700.000 mp in Horsens. „Ca parte a strategiei noastre de crestere, dorim sa consolidam toate activitatile din cadrul Air & Sea, Road si Solutions intr-o singura locatie pentru a ne asigura ca operatiunile noastre sunt eficiente si ca oferim cele mai bune solutii posibile pentru clientii nostri. Mai mult, Horsens este un hub strategic pentru transporturile dintre nordici si toate celelalte tari europene.?, a spus Simon H. Galsgaard , director general pentru DSV Road A / S Danemarca.
Noul nostru centru logistic va fi construit pe terenul de langa depozitele actuale si va cuprinde 18.000 de spatii de birouri, terminal de andocare de aproximativ 50.000 mp si spatii de depozitare intre 200.000 si 269.000 m2. „Pana in prezent, acesta este cel mai mare proiect de constructie al DSV si asteptam cu nerabdare noul si imensul potential pe care ni-l ofera. Este o parte a strategiei noastre de consolidare a site-urilor mai mici si de creare a unor facilitati mai mari, moderne si rezistente la viitor. Printre altele, noul centru logistic din Horsens va fi caracterizat printr-un grad mare de procese automatizate care asigura o manipulare rapida si eficienta a volumelor mari.?, spune Simon H. Galsgaard.
Pentru orasul Horsens, aceasta este cea mai mare vanzare de terenuri in scopuri industriale. La centrul actual, DSV are aproximativ 750 de angajati, iar odata cu extinderea anuntata, numarul acestora va creste la peste 1.000. 

Articole similare

Ad