Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DUMAGAS TRANSPORT anunta transferul operatiunilor de logistica si depozitare din Mercury Logistic Park, A1 – KM 23 catre VAN MOER LOGISTICS

Bucuresti, 22 decembrie 2015 – Dumagas Transport anunta incheierea negocierilor si implementarea procesului de transfer de afacere pentru activitatile de logistica si depozitare fara temperatura din cadrul Mercury Logistic Park, A1 –KM 23 catre Van Moer Logistics.
Actionarul unic, Fondul de Investitii Bancroft, a aprobat aceasta tranzactie, incepand cu data de 01 Ianuarie 2016. Personalul, contractele si echipamentele existente vor fi transferate conform procedurii de transfer de afacere.
 

Echipa Dumagas va asigura tot suportul pentru buna tranzitie a tuturor contractelor comerciale in vigoare din departamentul de logistica si depozitare fara temperatura din Mercury Logistic Park.
Van Moer Logistics va dezvolta pe mai departe operatiunile si serviciile de logistica si depozitare fara temperatura. Compania care a preluat operatiunile apartine Grupului belgian VAN MOER si opereaza de 25 ani pe piata internationala avand spatii de depozitare de peste 200 de mii de metri patrati si de 5 ani pe piata din Romania unde detine spatii de depozitare de aprox. 10 mii de metri patrati.
Despre Dumagas Transport
Dumagas Transport S.A. este prezenta pe piata romaneasca de aproape 20 de ani, furnizand clientilor sai solutii de transport, logistica si depozitare, servicii cu valoare adaugata. Compania are un numar de 550 de angajati, o flota ce include 325 de camioane MAN si Renault, cu o varsta medie de 3,5 ani la capete tractor. Portofoliul de clienti activi include peste 1.000 de companii, ce opereaza in domenii diverse de la FMCG la automotive, hartie, mobilier, anvelope, constructii etc, printre cei mai importanti numarandu-se Ford, Dacia, Philip Morris, Ikea. Cele mai importante piete de transport pentru Dumagas sunt Germania, Turcia, Italia, Benelux si Europa de Est. In anul 2014, compania a deschis un birou si in Turcia, la Istanbul pentru a isi eficientiza operatiunile, dar si pentru a beneficia de oportunitatile de afaceri si potentialul zonei.

Articole similare

Ad