Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dunwell securizeaza 2.500 mp de spatii de depozitare la CTP pentru Farmasi

Dunwell a intermediat tranzactia prin care compania turceasca Farmasi, producator si distribuitor de cosmetice si produse sanitare si de curatenie, va ocupa o suprafata de 2.500 mp in depozitul CTPark Bucuresti de la kilometrul 13 al autostrazii A1. Spatiul nou inchiriat va sustine evolutia rapida a vanzarilor Farmasi la nivel local, prin eficientizarea vitezei de distributie. 
Din noul spatiu de depozitare, produsele Farmasi vor fi livrate catre utilizatorii finali si catre consultantii de vanzari. „In aprilie 2019 am intrat pe piata din Romania si receptivitatea clientilor nostri, dar si succesul echipelor de vanzari ne-au dat incredere ca putem trece la urmatorul nivel pe piata locala. Situatia globala actuala necesita o si mai buna adaptare pentru satisfacerea in siguranta a nevoilor clientilor nostri. Asa ca am investit semnificativ in toate palierele de business care sa ne pastreze in topul companiilor de incredere in industria cosmetica.”, declara Fatih Gulseren, General Manager Farmasi Romania. 
Intr-un singur an, Farmasi Romania a reusit sa recruteze peste 140.000 de consultanti de vanzari si a devenit astfel cel mai rapid start-up de direct selling. Acesta este al doilea client distribuitor de cosmetice, care semneaza o tranzactie prin intermediul Dunwell in ultimele sase luni. „Biroul de acasa a devenit o realitate atat in Romania, cat si la nivel mondial. Aceasta se reflecta in externalizarea intr-o proportie crescuta a achizitiilor de produse de tip FMCG in modul online. Evident, apar si provocari – angajatii nu mai relationeaza fata in fata la fel de mult cu colegii si colaboratorii, comunicarea facandu-se prin e-mail, telefon, video-conferinte. Insa acestia se adapteaza si isi creaza acasa conditiile desfasurarii cat mai eficient si prompt a sarcinilor, mentinand astfel o munca disciplinata, un echilibru psihologic si un randament optim, similar programului de lucru la birou. ”
Vanzarile online au inregistrat o crestere de la inceputul starii de urgenta si astfel chiriasii din domeniul e-commerce analizeaza activ oferte pentru spatii de depozitare cuprinse intre 1.000 si 10.000 mp, in special pentru inchirieri temporare.
Potrivit Dunwell, in topul celor mai cautate locatii pentru dezvoltare se afla, in continuare, zona de Vest a Bucurestiului. Exista, insa, orientare crescuta spre zona de Nord-Vest si un interes sporit pentru Nord sau zona de Est a Bucurestiului. 

Articole similare

Ad