Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Edler Reifen, membru al retelei Ringtread (Marangoni), a inaugurat o noua filiala la Viena

Specialistul austriac in resaparea anvelopelor si membru al retelei Ringtread, Edler Reifen, a deschis o noua filiala la Viena, eveniment la care au participat 200 de invitati, in mare parte utilizatori finali si furnizori.
Noua locatie dispune de echipamente de ultima generatie si se intinde pe 3.000 m2, cu capacitati depozitare pentru 1.800 de pneuri pentru camioane si 25.000 de anvelope pentru pasageri. In cadrul evenimentului de inaugurare, relatia dintre cele doua companii a fost subliniata in cadrul unui film corporativ Edler Reifen, care a inclus si imagini ale Marangoni RingTreader 2500, o masinarie instalata in fabrica de 11.111 m2 inaugurata de Edler Reifen la sediul central la sfarsitul lui iunie 2018, la scurt timp dupa inceputul cooperarii dintre compania austriaca si Marangoni.

Edler Reifen este o afacere de familie infiintata in 1929, care resapeaza pneuri pentru camioane din 1961. Robert Edler a preluat conducerea in 2018. „De la intrarea in reteaua Ringtread, am beneficiat avantajele oferite de tehnologia Marangoni de resapare la rece. Clientii, de asemenea, beneficiaza de un produs fiabil si de calitate, care scade semnificativ costurile de exploatare ale flotelor si contribuie, de asemenea, la protejarea mediului”, spune Edler, completat de Christian Asmuth, director de vanzari Marangoni Retreading Systems Deutschland: „sistemul nostru de resapare, combinat cu experienta Edler Reifen si serviciul orientat catre clienti, asigura solutia de cea mai buna calitate pentru flotele austriece de transport. Clientii apreciaza in mod special modelele BUS400, MIX101 si Blackline RDR HM3."
Printre altele, Edler Reifen serveste cu mandrie ÖBB-Postbus, compania sora a Cailor Ferate Austriece, care detine o flota de peste 2.200 de autobuze. ÖBB profita la maximum de Ringtread RM + SK, cu marcaj 3PMSF, un model regional dezvoltat de Marangoni pentru cele mai severe conditii de iarna.

Articole similare

Ad