Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ellerbrock (Marangoni) si-a aniversat centenarul

Pentru a sarbatori cei peste 100 de ani din istoria companiei, MRSD a organizat „family day” pentru angajati si familiile lor. La eveniment au participat si Vittorio Marangoni, presedinte si CEO al grupului Marangoni, si Matthias Leppert, director general al Marangoni Retreading Systems Deutschland. In acest context, Matthias Leppert a amintit etapele cruciale din istoria companiei germane, subliniind rolul cheie jucat de doua figuri: fostul CEO Klaus Zimmermann, care a condus afacerea in tranzitia decisiva de la o afacere de familie la o companie internationala si Vittorio Marangoni, care reprezinta astazi noua generatie de proprietari ce detine fraiele grupului Marangoni. „Toate acestea s-au realizat datorita clientilor nostri fideli si cunostintelor, priceperii si daruirii angajatilor. Urmatorii o suta de ani vor fi marcati de nevoia de a folosi resursele planetei noastre intr-un mod durabil, ceea ce va fi benefic pentru industria de resapare.“

Compania din zona Hamburg a fost infiintata in 1919 de Heinrich Ellerbrock. Initial, aici se fabricau talpi pentru incaltaminte si alte articole din cauciuc. Importanta activitatii de resapare a anvelopelor a crescut de-a lungul timpului si a fost ratificata in 1990, odata cu achizitia companiei de catre Marangoni. In aceasta etapa, numele a fost schimbat in Ellerbrock Reifenrunderneuerungs-Technologie GmbH. In 1993, compania s-a mutat la sediul actual din Henstedt-Ulzburg, unde produce profilele Profil Liner, inelele pre-vulcanizate Ringtread, precum si alte produse din cauciuc.
De-a lungul celor o suta de ani, existenta companiei germane a fost pusa in pericol de mai multe ori. Pe langa distrugerea completa din timpul celui de-al doilea razboi mondial, in anii 2000 doua incendii majore au provocat pagube grave si au oprit productia mult timp. Momentele critice au fost insa depasite, transformandu-le in oportunitati de relansare.

Articole similare

Ad