Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Asociatia Germana Home Improvement, Building, si Gardening (BHB) a oferit ieri premiul DIY Lifetime lui Ralf Meistes, sefului departamentului DACHSER DIY-Logistics, in cadrul congresului BHB DIY. Astfel, cel de-al 14-lea premiu DIY Lifetime s-a acordat pentru prima data unui specialist in logistica.
Congresul BHB DIY este un eveniment anual organizat de Asociatia Germana Home Improvement, Building and Gardening (BHB) in parteneriat cu compania Dähne Verlag.
Premiul DIY Lifetime Premiul din acest an a fost acordat in semn de recunoastere a deceniilor de angajament si activitatii de pionierat cu care a contribuit in industria de bricolaj. Pana acum castigatorii premiului au fost intotdeauna de pe piata de bricolaj sau i-a reprezentat pe producatori.

Industria de bricolaj si gradinarit are cerinte speciale in ceea ce priveste logistica, in special din punct de vedere al asigurarii disponibilitatii produselor pentru a raspunde cererii din magazine. Sub conducerea lui Ralf Meistes, Dachser a infiintat DIY-Logistics, o platforma logistica de succes pentru conectarea producatorilor si a dealerilor, care este operationala din 1998. In cadrul acesteia, marfurile sunt grupate si livrate, dupa cum este necesar de la furnizor la punctul de vanzare si invers in mod continuu, asigurandu-se astfel ca magazinele au toate stocurile complete in permanenta. „Pentru a realiza acest lucru, DACHSER combina serviciile sale standardizate de transport si de logistica contractuala in reteaua de grupaj cu module de servicii specifice si know-how-uri adaptate sectorului de bricolaj”, explica Stefan Hohm, director Corporate Solutions, Research & Development, care este responsabil de identificarea de solutii din industria globala a companiei Dachser. „Faptul ca Ralf Meistes a castigat acest premiu ilustreaza, de asemenea, rolul cheie pe care il joaca logistica in industria de bricolaj si cat de strans lucram cu producatorii si dealerii pentru a le sustine afacerile”.
In Europa, in ultimii 20 ani, Dachser DIY-Logistics a devenit din ce in ce mai stabila, fiind reprezentata pe tot continentul. Transportam aproximativ 4,6 milioane de expedieri anual si, prin reteaua europeana stransa integrata, ne asiguram ca aproximativ 18.000 de magazine europene de bricolaj primesc stocul de care au nevoie in fiecare zi. Transporturile intercontinentale sunt gestionate de ramura Dachser Air & Sea Logistics.