Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO Logistics, Inc., unul dintre cei mai mari furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume, a anunțat schimbări radicale ale mărcii la nivel global care implică servicii de reparații pentru produse electronice de larg consum.

Conform companiei, rebranduirea va include și activitățile obținute prin cumpărarea Clipper – ServiceCare, RepairTech și CE Repair Services, precum și noua denumire a diviziei GXO ServiceTech. De asemenea, GXO are planuri de extindere atât a dimensiunii, cât și a domeniului de aplicare a ofertei de servicii în Europa și America de Nord, precum și în Franța, Italia, Polonia și SUA.

GXO ServiceTech face parte din capacitățile de logistică inversă ale GXO, iar în primul trimestru al acestui an a înregistrat o creștere organică de 18%. În prezent, GXO ServiceTech operează din mai multe locații din Marea Britanie, Belgia, Germania, Luxemburg și Olanda. Totodată, acoperă comenzi, reparații și retururi direct către consumator și pe piața de retail. Anul trecut, a reparat peste 1,5 milioane de dispozitive electronice de consum, inclusiv laptopuri, televizoare, ecrane și dispozitive mobile și de gaming, precum și aparate electrocasnice. GXO deține acreditări de la producători de top și asigură clienților reparații acreditate, folosind piese originale, software și instrumente de diagnosticare aprobate.

De asemenea, GXO ServiceTech urmează să investească în lansarea unei campanii de marketing și într-un nou site web în al treilea trimestru al acestui an. În plus, clienții actuali nu vor suferi nicio schimbare.

Oferta GXO ServiceTech include:

„Capacitățile tehnice de reparații pe care le-am dobândit prin achiziția Clipper conferă GXO o expertiză de neegalat în sectorul serviciilor de service pentru electronice de consum. Reunirea tuturor serviciilor noastre de reparații electronice sub denumirea GXO ServiceTech ne oferă o bază extraordinară de la care să ne extindem strategic oferta de servicii și piețele pe care le deservim.
De mai bine de două decenii, oferim o soluție end-to-end unică și de neegalat, care este la mare căutare. În condițiile în care ratele de retur din industrie sunt de 40%, expertiza noastră în domeniul retururilor B2B și al serviciilor B2C pentru retaileri și producători generează beneficii semnificative pentru clienții noștri și contribuie la promovarea unui lanț de aprovizionare mai sustenabil din punct de vedere ecologic. Reunirea capabilităților GXO și a acestor unități de business într-o singură ofertă ne oferă capabilități, acoperire și capacitate pe care puțini le pot egala.”,

a completat Richard Costello, director general al GXO ServiceTech.

Începând din această lună, Dacia aduce noi completări în soluțiile deja existente, astfel clienții ale căror vehicule sunt avariate de un anumit incident și nu pot fi deplasate prin mijloace proprii, vor putea beneficia gratuit de o soluție de mobilitate oferită în întreaga rețea de reparatori autorizați a constructorului auto.

Prin noua inițiativă, clienții Dacia vor putea utiliza un vehicul de înlocuire pe perioada în care automobilul Dacia va fi imobilizat pentru reparații.

Compania menționează că la nivel național vor exista 117 vehicule disponibile, formând cea mai mare flotă de vehicule de curtoazie din România. Printre acestea se află și 27 de vehicule Spring, Dacia fiind prima companie auto din țară care oferă clienților săi, posesori de vehicule electrice, o soluție similară de mobilitate.

De asemenea, flota de vehicule de înlocuire, disponibilă, în această lună, în rețeaua Dacia cuprind 74 de automobile Sandero Stepway, 27 de vehicule Spring, 10 vehicule Duster și câte 3 vehicule Jogger și Logan, toate în versiuni superioare de echipare.

De asemenea, pot beneficia de acest serviciu, de a înlocui vehiculul imobilizat cu unul de curtoazie, clienții care dețin un vehicul marca Dacia cu o vechime de maximum șapte ani sau 200.000 km parcurși.

În cazul defecțiunilor de ordin mecanic sau electric, vehiculul de înlocuire poate fi acordat chiar în aceeași zi în care se emite ordinele de reparație, iar în situația reparațiilor de caroserie, vehiculul de curtoazie va fi oferit începând din a 16-a zi de la emiterea ordinului de reparație, în funcție de disponibilitate.