Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Liderul mondial în domeniul tehnologiei de curățare, Kärcher a încheiat un parteneriat cu furnizorul italian de soluții de curățare profesională, TTS Cleaning Solutions pentru a oferi clienților o gamă completă de soluții pentru curățare profesională cu produse și tehnologii la cele mai înalte standarde.

Cei doi parteneri specializați în soluții de curățare profesională vor utiliza combinații de mașini, roboți și aparate de curățare manuală pentru obținerea celor mai bune și igienice rezultate în curățarea clădirilor, optimizând consumul și obținând beneficii atât economice, cât și de mediu. TTS Cleaning Solutions este o companie specializată în echipamente manuale de curățare profesională, care proiectează soluții ergonomice și eficiente pentru orice mediu, precum și în industria hotelieră, industria sanitară sau zone cu trafic intens.

„Compania noastră oferă deja produse în sectorul echipamentelor manuale, însă încheierea acestui parteneriat ne va ajuta la completarea portofoliului nostru de produse, iar TTS Cleaning Solutions va contribui cu soluții ergonomice și eficiente pentru diferite domenii, precum industria ospitalității sau cea sanitară”,

a precizat Marco Cardinale, Vicepreședinte Floor Care Solutions la Alfred Kärcher SE & Co.

De asemenea, TTS Cleaning Solutions este una dintre primele companii din lume care a implementat o abordare sistematică și certificată a amprentei de carbon. Prin încheierea acestui parteneriat, Kärcher aduce completări portofoliului său și continuă misiunea de a contribui la obiectivul de sustenabilitate și responsabilitate față de mediu, tot astfel consolidându-şi poziţia sa pe piaţă.

Mai mult, cele două companii de familie urmăresc o strategie asemănătoare și din punct de vedere al managementului corporativ. În prezent, TTS Cleaning face tranziția către cea de-a doua generație, cu un accent și mai puternic pe dezvoltarea viitoare a companiei.

„Am găsit în Kärcher un partener puternic pentru a ne crește vizibilitatea brandului nostru, deschizând noi piețe și canale de distribuție, pentru a ne extinde producția și pentru a ne crește competitivitatea. În plus, acum putem combina abordarea noastră în ceea ce privește echipamentele manuale cu tehnologia inovatoare de curățare de la Kärcher.”,

a declarat Renato Zorzo, director general și proprietar al TTS Cleaning.

Mobile Industrial Robots (MiR), cel mai important producător de roboți mobili autonomi (AMR), anunță noul său proiect MiR Insights, o platforma cloud ce permite companiilor de flote să urmărească și să analizeze operațiunile roboților mobili autonomi și să obțină informații care pot îmbunătăți performanța acestora.

Platforma oferă informații precise despre flotele de roboți MiR, creșterea timpului de funcționare a roboților și o depanare mai eficientă, având o rentabilitate mai bună (return of investment). De asemenea, furnizează date despre eficiența flotei de roboți într-o anumită perioadă, spre exemplu numărul de misiuni și timpii de executare, în același timp transmite informații în momentul în care roboții întâmpină dificultăți recurente în zone specifice sau despre cum este influențată eficiența roboților la schimbările implementate recent în fabrică.

Mai mult, software-ul permite companiilor dețin propria flotă să acceseze și să distribuie cu ușurință datele tehnice pentru o depanare mai rapidă și mai eficientă.

„MiR Insights oferă utilizatorilor flotei de roboți o înțelegere mult mai bună a performanței roboților și a modului în care aceștia interacționează în spațiu. Această cunoaștere va permite clienților noști să își îmbunătățească constant modul de exploatare a roboților și să crească rentabilitatea investiției.”,

a clarificat Walter Vahey, președintele MiR.

Cele mai importante caracteristici ale platformei MiR Insights sunt prezentate în tabloul de bord care indică monitorizarea distanței efectuate, misiunile finalizate și rata de utilizare a fiecărui robot. Totodată, urmărește activitatea roboților atât în timp, cât și în spațiu, zonele cu acoperire WiFi slabă sau potențialele blocaje în trafic al roboților.

Datele stocate în cloud MiR Insights sunt în siguranță și este găzduit pe Microsoft Azure, utilizat în legătură cu MiR Fleet, software-ul de gestionare a flotei MiR. MiR Insights citește datele de la MiR Fleet, dar nu interferează cu operațiunile flotei, cu controlul individual al roboților sau cu ajustarea setărilor flotei. Interfața de date este foarte flexibilă cu opțiuni pentru vizualizarea datelor, precum și cu un API pentru a porta date brute în vederea utilizării în sisteme externe. MiR Insights este proiectat pentru a susține o evoluție continuă a performanței pe baza experienței clienților, toate axate pe îmbunătățirea operațiunilor flotei AMR.

Compania britanică Interact Analysis consideră că în următorii ani baza instalată de roboți mobili autonomi va crește constant cu 30-40%, ajungând la peste patru milioane de unități până în 2027. MiR Insights va fi disponibil începând cu trimestrul al doilea al acestui an.