Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fabrica Iveco din Ulm, dedicata exclusiv grupului Magirus

In primavara lui 2013, la Ulm se forma, dupa mutarea in Spania a fabricii de asamblare a camioanelor Iveco, noul centru al grupului Magirus, care urma sa dezvolte si sa produca o gama unica in lume de vehicule si echipamente pentru protectie civila si impotriva incendiilor. Astfel, circa 30 de milioane de euro urmau sa fie investiti in dezvoltarea acestui nou Centru de Competente, in special pentru descoperirea unor tehnologii cat mai performante de lupta impotriva incendiilor.
 

Noua unitate de productie a masinilor de pompieri va presupune in final angajarea a circa 950 de oameni, de la noul centru fiind deja anuntata realizarea unor inovatii de tipul punctelor de ancorare a scarilor cu placa turnanta, a unei bare-atasament, cu cusca montata (Magirus Safety Peak), si a noii functiuni „Magirus Direct Entry“, care sprijina concret operatiunile brigazilor de pompieri.
Ca atare, imediat dupa mutarea liniilor de asamblare a camioanelor si montarea podelelor noi, a inceput constructia, aproape complet automata, a celor mai noi sisteme de control de tipul instalatiilor electrice, de incalzire, ventilare sau de iluminare. Mai mult, au fost instalate bancuri de testare a pompelor, impreuna cu noi sisteme de macarale si echipamente de asamblare. In zona de preasamblare a sasiurilor au fost puse podele noi, in timp ce liniile de service au fost supuse inspectiei si certificarii TÜV. Apoi, in paralel cu noul atelier de vopsit a fost montat si atelierul de tamplarie pentru departamentul de livrare si ambalare CKD.

Articole similare

Ad