Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Pro prezintă E-Tourneo Custom, un vehicul polivalent, complet electric, cu o ofertă generoasă de spațiu interior, performanțe și tehnologii premium

Ford Pro a dezvăluit astăzi noul E-Tourneo Custom, complet electric – vârful de lance al gamei de vehicule multi-rol Tourneo. 

E-Tourneo Custom ridică ștacheta în segmentul vehiculelor destinate pentru activități multiple, combinând o nouă platformă proiectată pentru a oferi versatilitate și confort maxim cu un sistem de propulsie electric cu baterie, care poate oferi o autonomie de până la 370 km.

Unul dintre cele patru noi modele Ford Pro complet electrice lansate în Europa până în 2024, E-Tourneo Custom vizează atât clienții de uz personal, cât și clienții de flote, oferind un interior spațios pentru până la 8 ocupanți.

Noul model introduce o suită completă de caracteristici premium, inclusiv scaune din spate ultra-modulabile montate pe șine, uși laterale electrice, sistem audio B&O, 2 carduri digitale, plafon panoramic din sticlă – și un volan inovator rabatabil.

Nivelul de confort este sporit și mai mult de rafinamentul superior și dinamica oferite de proiectarea de ultimă generație. Propulsia electrică silențioasă și un nou nivel de confort și stabilitate sunt propuse grație arhitecturii optimizate a platformei cu suspensie spate independentă.

„Fie că este vorba de o excursie în familie în weekend sau de a transporta directori la aeroport în stil, confort și rafinament, grupul motopropulsor complet electric al E-Tourneo Custom, conectivitatea avansată, designul de ultimă oră și noile caracteristici premium îl fac o alegere convingătoare”, a declarat Hans Schep, director general Ford Pro, Europa. „Tourneo a reprezentat întotdeauna spațiu și versatilitate – acum extindem aceste caracteristici către o nouă generație de clienți exigenți de vehicule electrice, care caută performanță și confort.”

Ca parte a celei mai cuprinzătoare game Tourneo Custom de până acum, clienții pot alege și o versiune complet nouă Plug-In Hybrid (PHEV) pentru aplicațiile în care este necesară flexibilitate suplimentară. În plus, noul model poate fi echipat cu cea mai recentă generație de motoare diesel Ford EcoBlue, disponibil cu o nouă cutie automată de înaltă eficiență cu 8 trepte și – pentru prima dată – un sistem inteligent de tracțiune integrală.

Tourneo Custom de ultimă generație sunt complet integrate cu platforma Ford Pro de software și servicii conectate, inclusiv soluții de încărcare end-to-end, instrumente de management de la Ford Pro Telematics aplicația FordPass Pro și sistemul FordLiive. Versiunile Tourneo Custom cu motoare diesel EcoBlue sunt programate să ajungă la clienți de la jumătatea anului 2023, alte variante fiind disponibile începând cu sfârșitul anului.

Articole similare

Ad