Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks cooperează cu 24/7 Assistance, ca nou centru de servicii de mobilitate în Europa

Ford Trucks, un brand global din industria vehiculelor grele, se asociază cu 24/7 Assistance ca nou centru de servicii de mobilitate pentru toate tranzacțiile din Europa, pentru a-și extinde rețeaua, a oferi servicii mai profesioniste și a presta servicii de calitate clienților săi.

Singura marcă de vehicule comerciale grele a Ford, Ford Trucks și-a schimbat centrul de servicii de mobilitate pe piața europeană. A încheiat un contract cu 24/7 Assistance, unul dintre cele mai importante centre de servicii de mobilitate din Europa. Acest lucru îi va permite să își extindă rețeaua, să ofere servicii mai profesioniste și să presteze servicii de mai bună calitate clienților săi.

Parteneriatul dintre Ford Trucks și 24/7 Assistance are ca scop îmbunătățirea domeniului de aplicare și a calității serviciilor de asistență rutieră și de tractare disponibile în prezent, precum și anunțarea unor servicii suplimentare În acest context, a fost activat un nou număr de service care va deservi în Europa.

Ford Trucks își continuă expansiunea în Europa

Ford Trucks combină peste 60 de ani de istorie și expertiză în producția de camioane cu capacități de dezvoltare a produselor și își continuă expansiunea în Europa.

Ford Trucks și-a finalizat extinderea în Europa Centrală și de Est, precum și în Europa de Vest, urmând să ajungă în 46 de țări până la sfârșitul acestui an. Obiectivul este de a fi prezentă în 50 de țări până în 2024. În prezent, Ford Trucks și-a continuat expansiunea globală prin intrarea în Austria și își va continua creșterea europeană spre țările din Europa de Nord până în 2024.

Articole similare

Ad