Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fundația Dr-Bernard-Krone donează 250.000 de euro ca ajutor de urgență. 15 inițiative caritabile primesc un cadou de Crăciun anticipat.

Apelul pentru donații în memoria antreprenorului Dr.-Ing. E.h. Bernard Krone a strâns o sumă record de aproape 250.000 de euro. Așa cum a cerut defunctul, aceste sume incredibil de generoase de la donatori din întreaga lume au fost înmânate astăzi unor organizații și proiecte caritabile care au fost deosebit de apropiate de inima defunctului. În numele întregii familii, Dorothee Renzelmann și Bernard Krone au înmânat cec-urile reprezentanților beneficiarilor, vizibil încântați, la sediul central al firmei din Spelle.

Beneficiarii au fost instituții regionale și inițiative supraregionale: asociații și organizații regionale, azilul de bătrâni St. Johannes-Stift, consiliul parohial St. Johannes Spelle, consiliile de administrație ale băncilor de alimente din Haselünne, Spelle și Werlte, fondul WIR-FONDS din Spelle, Muzeul Emsland Moor, Asociația pentru populația rurală din Emsland, inițiativa socială „Land schafft Verbindung” și unitatea de îngrijire paliativă a spitalului Elisabeth din Thuine. Toți beneficiarii și-au exprimat mulțumirile lor sincere pentru aceste donaţii la finalul anului. Dr. Bernard Krone a fost, de asemenea, un susținător entuziast al proiectelor și inițiativelor din sectorul mașinilor agricole și al vehiculelor comerciale. Asociația „Acker e.V.” și „Vegies Academy”, programul de ajutorare „Kinder-Unfallhilfe” pentru copiii care au suferit un accident, programele „DocStop pentru europeni” și „PROFI Pro Driver Image” au primit cu recunoștință sprijinul financiar.

„Întrucât Grupul Krone acordă cea mai mare importanță formării și educației tinerilor, vom dona alţi aproape 100.000 de euro colegiilor și universităților de științe aplicate și facultăților de inginerie ale acestora, pentru a continua să atragem personal tânăr cu înaltă calificare în regiunea Emsland”, a declarat Bernard Krone, președintele Consiliului de Supraveghere al Grupului Krone.

Articole similare

Ad