Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO, partener în Italia pentru Citroën AMI 100% electric

Compania de logistică va gestiona atât transportul, operațiunile de post-producție, depozitarea, cât și livrarea door-to-door și predarea către clienți a autovehiculelor. GEFCO Italia va distribui modelul Citroën AMI (un cvadriciclu electric ușor, accesibil persoanelor de 16 ani cu permis de conducere AM, care răspunde noilor nevoi de mobilitate printr-un sistem digital ușor și intuitiv) din complexul său din Guasticce (Livorno), unde toate operațiunile de post-producție necesare pentru a scoate vehiculele pe șosea sunt efectuate de personal specializat. În plus, va oferi numeroase facilități de depozitare pentru vehiculele Citroën AMI care așteaptă livrarea în Italia.

Etapa de post-producție include spălarea mașinilor, verificarea fluidelor, configurarea, instalarea accesoriilor și reglarea fină a configurațiilor pachetului MY AMI POP și MY AMI VIBE. GEFCO poate atinge niveluri ridicate de personalizare prin inserarea de elemente decorative suplimentare care îmbunătățesc designul exterior al vehiculelor, echipând AMI cu stilul său distinctiv.

Toți șoferii care se ocupă de livrare au fost instruiți să distribuie și să ofere explicații despre vehicul, pentru a le permite clienților să folosească fiecare opțiune în cel mai scurt timp.

Articole similare

Ad