Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Germania: Tank & Rast ofera servicii pentru soferii de camion

Lantul de benzinarii Tank & Rast (T&R), din Germania, ofera soferilor de camion mese calde la pachet, la preturi accesibile, toalete si dusuri gratuite, precum si o linie de urgenta pentru alimentare cu carburant, in caz de nevoie. Tank & Rast se bucura de sprijinul Asociatiei Federale pentru Transport si Logistica (BGL), care informeaza soferii de camioane din tara despre campanii suplimentare specifice acestui grup tinta.
Astfel, statiile de benzina din reteaua T&R sunt deschise tuturor calatorilor, iar oferta de preparate calde ce pot fi luate la pachet a fost largita, fiind oferita la preturi accesibile.
Instalatiile sanitare SANIFAIR au fost deschise si accesibile gratuit timp de o saptamana. Acest lucru este valabil si pentru dusurile destinate soferilor de camioane. Echipa proprie de angajati T&R verifica daca instalatiile sanitare sunt curate si, acolo unde este necesar, se apeleaza imediat la furnizori suplimentari de servicii de curatare. De asemenea, se verifica ca in toate locatiile sa existe o toaleta si dus.
Pentru alimentarea cu motorina in caz de urgenta, soferii de camioane au la dispozitie „Linia directa Brummi” la T&R: 0800 9 555 777 sau prin e-mail: kundenservice@tank.rast.de.

Articole similare

Ad