Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Girteka Logistics investeste 60 de milioane de euro in noul sau sediu central

In afara de ambitia de a gestiona cea mai mare flota de camioane din Europa, compania lituaniana si-a propus sa aiba, din 2021, un nou sediu central aproape de aeroportul din Vilnius, pe o suprafata de 16 ha. Acesta va include mai multe cladiri administrative cu spatii moderne, deschise, un service de camioane si un nou centru comercial si de servicii de 4.000 m2, in total 26.000 m2 construiti, si 2.100 de locuri de parcare, si va necesita o investitie de circa 60 de milioane de euro.

Lucrarile vor incepe in primavara lui 2020 si vor fi realizate de ATP Architects, din Austria, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa, care a fost aleasa – de reprezentatii Girteka, de experti in real estate si de arhitecti – in cadrul unei competitii internationale de arhitectura la care au participat sase firme din Austria, Danemarca, Marea Britanie si Lituania.
Mutarea in casa noua se va face odata cu aniversarea a 25 de ani de cand Girteka pornea la drum, cu un singur camion si trei angajati, asa cum isi aminteste Edvardas Liachovi?ius, CEO Girteka Logistics.
In noul sediu vor lucra circa 2.500 de oameni, care se vor transfera aici de la actualele sedii din Vilnius ale operatorului de transport.

Articole similare

Ad