Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO implementează scanerele portabile ProGlove

GXO Logistica a implementat aproape 400 de scanere portabile cu afișare de ultimă generație în depozitele din Marea Britanie, Franța, Olanda, Italia și Spania. Mănușile cu scaner ProGlove (prezentate deja cititorilor revistei Tranzit în urma participării start-up-ului american ProGlove în competia IFOY) sunt ușoare si accelerează citirea codului de bare, cu până la 4 secunde pe scanare, comparativ cu unitățile portabile tradiționale, oferind în același timp operatiuni cu mainile libere pentru angajati.

GXO folosește familia de scanere portabile ProGlove MARK pentru preluare, ambalare, expediere și receptie cu afișaj MARK în programe pilot pentru clienții principali din e-commerce și bricolaj.

Scanerele portabile cresc precizia în medii logistice rapide și oferă informații critice, cum ar fi locația de depozitare, codul de identificare al produsului și cantitatea, informatii afisate direct pe mâna utilizatorului. GXO integrează perfect această tehnologie cu sistemul său de gestionare și instrumentele digitale utilizate în depozitele sale. Scanerele portabile ușoare – în jur de 45 de grame – îmbunătățesc semnificativ ergonomia pentru utilizatori prin reducerea efortului pentru mâini.

Richard Cawston, președinte pentru Europa, GXO, a declarat: „Explorăm constant tehnologii noi care sporesc acuratețea, eficiența și siguranța operațiunilor noastre. Acolo unde implementăm scanere portabile, putem crește productivitatea cu până la 10% în funcție de aplicație, oferind în același timp o experiență mai bună angajaților noștri.”

Michel Matlega, Director Regional de Vânzări pentru Europa de Sud pentru ProGlove, a declarat: „GXO stabilește standardul atunci când vorbim de asocierea inițiativelor de inovatie cu cele mai bune practici. Rezultatul este un serviciu pentru clienți și o fiabilitate greu de egalat ”

Articole similare

Ad