Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hödlmayr Logistics România încheie două noi contracte cu Dacia și Ford

Filiala Hödlmayr din Bascov anunță că Dacia și Ford, cu care are colaborări pe termen lung, au extins contractele deja existente spre alte servicii de transport, datorită competențelor specialistului în logistica de vehicule.
Dacia va derula toate transporturile de mașini către Atena (Grecia) cu sprijinul Hödlmayr Logistics România, iar Ford, care din 2008 are și un centru de producție în România, mizează, pentru transportul vehiculelor noi în România, tot pe Hödlmayr.


„Perfecționarea constantă a locației logistice pentru oferirea de servicii integrate a contribuit hotărâtor la vizibilitatea companiei noastre în cadrul licitațiilor cu acest ordin de mărime“, declară Tamer Sen, administrator al Hödlmayr Logistics România. Însă un rol important îl joacă și proximitatea geografică față de ambii producători de automobile și conexiunea optimă la rețeaua de căi ferate, datorită cărora „avem convingerea că punctul nostru de lucru va prelua pe termen mediu poziția de hub internațional, din care se vor putea distribui automobile din vest și est“.

Articole similare

Ad