Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IAA Hanovra: Sistemul de integrare Ford Pro Upfit eficientizează conversiile

Prezentate la standul companiei la evenimentul de la Hanovra, Germania, soluțiile Ford Pro cuprind o platformă unică care integrează gama de vehicule cu soluții software, de încărcare și servicii conectate – permițând clienților comerciali să reducă costurile și să optimizeze eficiența pe măsură ce trec la vehicule electrice. Una dintre aceste soluții este noul sistem avansat de integrare Ford Pro Upfit, care este conceput pentru a permite conversii mai inteligente și mai eficiente.

Jumătate din toate Transit-urile vândute în Europa trec printr-un proces de conversie, iar multe dintre aceste modificări necesită integrarea cu sistemul electric al vehiculului – inclusiv adăugarea de comenzi și afișaje – care poate fi o provocare și un consumator de timp.

Pentru a eficientiza acest proces, Ford Pro a dezvoltat un sistem denumit Upfit Integration System, o soluție digitală, prima de acest fel de pe piață, care este introdusă în Europa împreună cu noul Transit Custom. Noul sistem dispune de o interfață care permite o conexiune perfectă la sistemul electric al vehiculului și, de asemenea, permite controlul sistemelor auxiliare din conversii prin intermediul ecranului tactil SYNC 4 de 13 inchi. Acest lucru permite instalarea mai rapidă a conversiilor, precum și un potențial crescut în ceea ce privește siguranța, deoarece nu va trebui modificată zona cabinei sau să fie conectate sisteme auxiliare în cablajul din fabrică,

Clienții pot seta logica pentru operarea conversiilor, cum ar fi prevenirea coborârii unei rampe pentru scaunul cu rotile, cu excepția cazului în care vehiculul este oprit și în modul P al cutiei de viteze, cu frâna de mână activată. Pe lângă afișarea pe ecranul SYNC, echipamentele digitale se vor putea conecta și la pachetele software Ford Pro pentru monitorizarea de la distanță de către managerii de flote – de exemplu, pentru a urmări temperatura în vehiculele frigorifice care transportă produse farmaceutice sau alimente și băuturi.

Articole similare

Ad