Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Transit Custom este „International Van of the Year 2024″

În decurs de 23 de ani, Ford Transit a câștigat de cinci ori premiul International Van of the Year Award (IVOTY), cea mai prestigioasă distincție din industria europeană a vehiculelor comerciale ușoare. Noul Transit Custom de la Ford Pro este cel mai recent laureat al IVOTY, pentru 2024.

În cadrul alegerii pentru IVOTY 2024, juriul, format din 24 de membri ai celor mai importante publicații de vehicule comerciale din Europa, a acordat cele mai multe puncte noului Ford Transit Custom, care a surclasat Iveco eDaily, Renault Trafic E-Tech, clasaí pe locurile 2 si 3.

Printre ceilalți finaliști s-au numărat HYVVIA Master E-Tech H2, Mercedes-Benz eCitan și Opel Vivaro-e Hydrogen, ceea ce indică diversitatea și posibilităţile extinse de alegere a sistemelor de propulsie disponibile în prezent în sectorul vehiculelor comerciale ușoare.

„Este al cincilea trofeu câştigat de Ford Transit; prima dată în 2001 și 2007 cu modelul de atunci, care cuprindea toate tipurile de vehicule, iar la scurt timp după lansarea noii generații, varianta de o tonă, de sine stătătoare, Transit Custom și-a asigurat titlul în 2013 și din nou în 2020 și acum pentru 2024. O realizare semnificativă. Felicitări tuturor celor implicați”, a declarat Jarlath Sweeney, președintele IVOTY. Comentând înainte de prezentarea trofeului IVOTY 2024 în cadrul expoziției Solutrans 2023 de la EurExpo, Lyon, Franța, Hans Schep, director general al Ford Pro Europe, a declarat: „Suntem foarte mândri că juriul IVOTY a acordat acest premiu prestigios noului Transit Custom. Fiind principala furgonetă de o tonă aleasă de clienții europeni, noul Transit Custom a fost conceput și proiectat pentru a răspunde nevoilor lor foarte variate. Pe lângă motorul nostru diesel premiat, clienții vor putea alege în curând și versiunile electrice și PHEV. Fiecare model se poate conecta foarte rapid la ecosistemul de software Ford Pro pentru timp de funcționare, încărcare și productivitate îmbunătăţite, pentru a ajuta afacerile clienților noștri să prospere.”

Citește și:

Articole similare

Ad