Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IMMOFINANZ inchiriaza 16.000 mp din portofoliul sau de birouri din Bucuresti

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, anunta ca a reusit sa atraga chiriasi noi si sa extinda contracte de inchiriere pe segmentul office pentru suprafete de peste 16.000 m2.
„2016 a fost o perioada de consolidare a operatiunilor noastre din Romania, atat pentru segmentul de birouri, cat si pentru cel de retail. Continuam sa investim in proprietatile noastre existente si suntem incantati sa intampinam noi chiriasi, multi dintre acestia fiind jucatori importanti in sectoarele lor.
 

De asemenea, ultimele cinci luni au adus extinderi semnificative ale acordurilor cu partenerii nostri existenti, o noua confirmare a eficientei strategiei noastre orientate spre chiriasi”, a spus Sorin Visoianu, Country Manager Operations Romania la IMMOFINANZ.
Printre noii chiriasi IMMOFINANZ se numara grupul media Ringier, care va ocupa aproximativ 2.500 m2 in Iride Business Park, compania de productie TV Sinevizyon, care a inchiriat peste 2.000 m2 in Pipera Warehouse si unul dintre principalii jucatori de pe piata auto din Romania, care a semnat un acord pentru aproximativ 1.500 m2 in North Center. Alti parteneri noi ai IMMOFINANZ includ companii importante Tymbark, ND Medhealth si Sterling Cruise, in timp ce Q’s Inn, care opereaza deja o unitate in North Center, a inchiriat inca un spatiu in Iride Business Park.
Mai mult, numeroase contracte de inchiriere au fost prelungite si extinse. Chiriasul pe termen lung ING si-a extins suprafata inchiriata in S-Park cu peste 1.800 m2, in timp ce unul dintre partenerii IMMOFINANZ de peste noua ani, din sectorul pharma, a prelungit acordul de inchiriere pentru 1.500 m2 in Iride Business Park. Mai mult, cladirea Bucharest Corporate Center a atins gradul de ocupare de 100% in urma extinderii cu 800 m2 a suprafetei alocate chiriasului existent.

Articole similare

Ad