AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Italia: 14 arestari pentru frauda cu motorina

O noua ancheta privind frauda fiscala legata de comertul cu combustibil a avut loc in Taranto, unde, la 15 iunie, Garda Financiara a anuntat incheierea operatiunii Gipsy Fuel, odata cu arestarea preventiva a paisprezece suspecti, un sechestru pus preventiv pe 6,7 milioane de euro si confiscarea a 12 cisterne utilizate pentru transportul de motorina.
Organizatia este acuzata ca a vandut motorina agricola subventionata pentru uz auto. Motorina agricola a fost achizitionata din sase depozite conforme, ceea ce a indicat ca vanzarea a fost facuta partilor folosind autorizatii false.
Apoi motorina a fost vanduta pentru uz in transport rutier prin distribuitori ilegali aflati in mediul rural, la Laterza, arata Trasporto Europa. 
Anchetatorii cred ca frauda a implicat 3,9 milioane de litri de combustibil, ceea ce a provocat o evaziune fiscala de 1,9 milioane de euro si accize de 725.000 de euro. Pe langa faptul ca nu platea impozite, organizatia infractionala a profitat de diferenta dintre pretul de achizitie si cel de vanzare, castigand astfel cel putin 6,7 milioane de euro. 
 

Articole similare

Ad
Ad