Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco livreaza 12 Stralis si un Daily pentru logistica Alfa Romeo Racing

Iveco, partener oficial al Alfa Romeo Racing, a anuntat in cadrul unui eveniment desfasurat pe 20 martie la Hinwil (Elvetia), in prezenta lui Axel Kruse, COO al Sauber Motorsport AG si Thomas Rücker, Business Director al Iveco Schweiz, livrarea a 12 camioane Stralis si a unui van Daily.
Vehiculele vor asigura transportul sigur si eficient al echipamentelor la toate locurile de desfasurare a Grand Prix-ului european de Formula 1, pe tot parcursul sezonului. Fiabilitatea vehiculelor Iveco in diferite conditii extreme, economia exceptionala de combustibil si un TCO scazut, au fost factorii cheie in alegerea partenerului pentru Alfa Romeo Racing.  "Iveco are o traditie indelungata de parteneriate in lumea sportului, in special a curselor, camioanele noastre fiind concurente la Raliul Dakar si la Campionatul European de curse de camioane FIA.

Asteptam cu nerabdare noul sezon de curse", a spus Thomas Rücker, completat de Frédéric Vasseur, directorul echipei Alfa Romeo Racing si CEO Sauber Motorsport AG: "Iveco ne asigura un mijloc de transport fiabil si sigur pentru echipamentul nostru – un aspect esential al operatiunilor logistice in Formula 1. Asteptam cu nerabdare aceasta colaborare."

Articole similare

Ad