Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone a lansat Future Lab și a prezentat prototipul eTrailer

Pe 23-24 septembrie, în Krone Future Lab din Lingen a avut loc Executive Logistics Summit, un eveniment exclusivist organizat de Krone în colaborare cu publicația ETM dedicată factorilor de decizie din transport și logistică. Programul a oferit oportunitatea unor dialoguri despre digitalizare, sustenabilitate și automatizare în cadrul a trei ateliere practice.

În plus, participanții au avut ocazia de a vedea culisele Krone Future Lab, inaugurat oficial pe 21 septembrie. Acesta este un centru modern de validare care include, printre altele, două bancuri de probă servo-hidraulice și o pistă de testare de circa 1,1 km lungime. Toată tehnologia disponibilă aici permite simularea în câteva săptămâni a unei durate de viață de un milion de kilometri pentru o semiremorcă.

Krone a mai prezentat și primul prototip al modelului eTrailer, realizat în colaborare cu Trailer Dynamics, care aduce economii de carburant de până la 20%, deci reduce și emisiile de CO2. Iar combinând acest eTrailer cu axă electrică puternică și un autotractor diesel semiremorca devine un hibrid electric plug-in.

Articole similare

Ad