Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Leasing cu STILL


RC – Vedeta primaverii

Leasing cu STILL
pentru motostivuitoare RC 40

2,7 % p.a. dobanda variabila Euro;
Pana la 3.000 Euro (fara TVA) reducere,
   aplicata la pretul de lista;
5 ani garantie extinsa, fara limita de ore

prezentare STILL RC 40

Primavara aceasta debuteaza la Still cu solutii flexibile, iar pentru Dumneavoastra cu relaxare si optimism. Still lanseaza in parteneriat cu Raiffeisen Leasing o promotie unica prin care vine in spijinul proiectelor Dumneavoastra de intralogistica. Aceasta consta in achizitia in leasing a motostivuitorului RC 40.

Raiffeisen Leasing si Still Romania iti ofera un pachet special pentru achizitia de motostivuitoare RC 40, prin care beneficiezi de urmatoarele avantaje:

2,7 % p.a. dobanda variabila Euro;
pana la 3.000 Euro (fara TVA), reducere aplicata la pretul de lista;
5 ani garantie extinsa, fara limita de ore

Leasing cu STILL pentru motostivuitoare RC 40


Informatii despre motostivuitorul RC 40
RC 40 este proiectat sa transporte marfurile rapid pe distante medii si mari. Datorita garzii la sol mari, se deplaseaza cu usurinta chiar si pe drumuri si incinte cu teren
denivelat. Este construit sa reziste la intemperii, fiind astfel ideal pentru utilizarea in conditii de vreme schimbatoare.

Este produs intr-o gama de capacitati portante de la 1,6 la 3,5 tone, avand motorizare Diesel sau GPL, motoare de ultima generatie din gama industriala, produse de Kubota.
Aceste motoare asigura o productivitate optima si un consum de carburant scazut.

RC 40 este echipat cu un sistem hidrodinamic de transmitere a puterii, denumit si convertor de cuplu. Acest concept se caracterizeaza printr-un grad ridicat de performanta si eficienta.

Ofera o vizibilitate excelenta, datorita catargului cu vedere libera si a parbrizului panoramic, la care adaugam vizibilitatea excelenta pe care o are operatorul datorita cabinei cu deschiderile largi in spate si laterale.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre motostivuitorul RC 40, faceti click pe poza prezentata sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Motostivuitoare Srl, folosind butonul corespunzator.

Articole similare

Ad